Steam CS 2 güncelleme sonrası bıçak önerisi

Hocam yeni bir güncelleme yok. Güncelleme geldiği gün bıçak Trade'i yapan insanların banı bugün sabah kalktı. İlk başta hafif bir düşüş oldu ama şu an fiyatlar artmış gözüküyor.

Teşekkürler hocam insanların banlarının kalkmasını güncelleme olarak kurmuşum kafamda dalgınlıktan.

Ben AK-47 almıştım fiyatı 7-8 dolar düşmüştü ama o da toparlamış eski fiyatına geri dönmüş.

Teşekkürler hocam insanların banlarının kalkmasını güncelleme olarak kurmuşum kafamda dalgınlıktan.

Ben AK-47 almıştım fiyatı 7-8 dolar düşmüştü ama o da toparlamış eski fiyatına geri dönmüş.
Olur hocam insanlık hali.

Aquamarine ft idi değil mi? Sanki öyle hatırlıyorum.
Bende takip ediyorum artış sağlaması güzel, umarım düşmez.

Çin'de güncelleme geldiğinde saat sabah 8'miş. Ama Çin'in her yerinde saat aynı değil. Ve o gün Çin'de saat 15'e kadar yapılan trade Up'ların kilidi bugün kalktı. Akşam işten eve dönen çinliler, trade Up'ı yaptıklarında onun kilidi ertesi güne kaldı yani yarına. Bu yüzden düşerse yarın düşer, sonrasında da düşeceğini sanmıyorum.

O da doğru hocam ya 200-300 TL kazandırsa bile iyidir.😂
Hocam ben biraz risk alıcam. Normalde şuan 200 dolardan giden bir bıçağı 160 dolardan sipariş vericem. Eğer olursa uyurken otomatik almış olacağım 😂.

Çin'de güncelleme geldiğinde saat sabah 8'miş. Ama Çin'in her yerinde saat aynı değil. Ve o gün Çin'de saat 15'e kadar yapılan trade Up'ların kilidi bugün kalktı. Akşam işten eve dönen çinliler, trade Up'ı yaptıklarında onun kilidi ertesi güne kaldı yani yarına. Bu yüzden düşerse yarın düşer, sonrasında da düşeceğini sanmıyorum.
Katılıyorum hocam. İki gündür seninle iyi tartıştık, sohbet ettik. Emeğine sağlık.

Hocam bu arada sizce çok düşüş olur mu? Yani şuan 210 dolarlarda gezen bir biçak var. Gece 160 dolara alabilir miyim sizce?

Son düzenleme:
Hocam ben biraz risk alacağım. Normalde şu an 200 dolardan giden bir bıçağı 160 dolardan sipariş vereceğim. Eğer olursa uyurken otomatik almış olacağım 😂.

Katılıyorum hocam. İki gündür seninle iyi tartıştık, sohbet ettik. Emeğine sağlık.

Hocam bu arada sizce çok düşüş olur mu? Yani şu an 210 dolarlarda gezen bir biçak var. Gece 160 dolara alabilir miyim sizce?

Hocam eğer bu çinlilerin saat meselesi doğru ise düşebilir, çünkü en fazla çinliler trade up yaptı. Ancak internette video ya da herhangi bir yazı görmedim sadece bir DC sunucusunda Çin'in saatinin bizim saatimizin 5-6 saat ilerisi olduğundan onlar güncelleme geldiğinde işte olduğundan güncellemeyi görmedi görse bile oyuna giremediler dedi. ama ne kadar doğrudur bilemem, çünkü bugün herkes düşüş bekliyordu ama olmadı.

Hocam eğer bu çinlilerin saat meselesi doğru ise düşebilir, çünkü en fazla çinliler trade up yaptı. Ancak internette video ya da herhangi bir yazı görmedim sadece bir DC sunucusunda Çin'in saatinin bizim saatimizin 5-6 saat ilerisi olduğundan onlar güncelleme geldiğinde işte olduğundan güncellemeyi görmedi görse bile oyuna giremediler dedi. ama ne kadar doğrudur bilemem, çünkü bugün herkes düşüş bekliyordu ama olmadı.
Evet galiba düşüş olsa bile yine çok olmayacak gibi gözüküyor. Çünkü nöbette bekleyen sayısı satan sayısından fazla olunca ibre tersine döndü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı