Hepsini yaptım desem hatta windowsu bile yeniden kurdumSteam ayarlarından cs2 dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Sorununuz çözülmediyse sürücülerinizin güncel olup olmadığına aygıt yöneticisinden bakın. Olmaz ise cs2'yi dosyalarıyla beraber kaldırıp tekrardan yükleyin.
Usb ile kurdum disklerin hepsini biçimlendirmiştimHocam hatalı modül adı nvoglv64.dll. Nvidia grafik sürücünüzle alakalı. Windows'u yeniden kurarken usb yardımı ile mi kurdunuz yoksa ayarlardan mı format attınız? Eğer ayarlardan format attıysanız grafik sürücünüzü silip tekrardan yükleyin. Bir ihtimal sorun çözülebilir.
Çok garip. Technopat'ta sizin konunuzla benzer konularda bile nerdeyse mesaj yok. Oyun oynarken yukarıda bahsettiğiniz hata ekranını ss alıp atma şansınız var mı?Usb ile kurdum disklerin hepsini biçimlendirmiştim
Çok garip. Technopat'ta sizin konunuzla benzer konularda bile neredeyse mesaj yok. Oyun oynarken yukarıda bahsettiğiniz hata ekranını SS alıp atma şansınız var mı?
Hatalı uygulama adı: bad_module_info, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000Çok garip. Technopat'ta sizin konunuzla benzer konularda bile nerdeyse mesaj yok. Oyun oynarken yukarıda bahsettiğiniz hata ekranını ss alıp atma şansınız var mı?
Usb bellekten format attım dediniz ama yine de vereceğim çözümleri deneyelim bakalım olacak mı.Hata ekranı çıkmıyor maalesef anlık oyun donup sonrasında kapanıyor
Hatalı uygulama adı: bad_module_info, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Hatalı modül adı: unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Özel durum kodu: 0x00000000
Hata uzaklığı 0x0000000000000000
Hatalı işlem kimliği: 0x0xD4C
Uygulama başlangıç zamanı: 0x0x1DAEFB7255769EE
Hatalı uygulama yolu: bad_module_info
Hatalı modül yolu: unknown
Rapor kimliği: fe0f6aec-6655-4a94-b5fc-f05b0940afb4
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:
bir de böyle bir hata aldım oyunu test ediyorum kapanmadı henüz
Merhaba çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum.Bir deneyeyim çözüm olursa dönüş yaparım çok teşekkürler şimdiden

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.