CS 2 hile kullanılmamasına rağmen VAC ban atılmış

Astrofc

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI
Ram: Kingston 32GB(2x16) Beast EXPO 5600mhz CL36 DDR5
Gpu: ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC
Kasa: CORSAIR 3500x 850W 80+ Gold
Sıvı Soğutma: NZXT Kraken 240 LCD
M.2 SSD: Kingston 1TB + 1TB
Meslek
Öğrenci
PC'yi yeni açtım, Steam'e girdiğimde uyarı vardı hesaba baktım VAC ban yemiş. Hile kullanmadım, rawaccel kullanıyorum ve ne yapmam gerek nasıl geri açabilirim? Aktif olarak CS oynuyorum.

1736778567144.png

Geçmiş olsun durup dururken VAC yasağı yeme ihtimaliniz hiç yok destek talebi açsanız bile değişen bir şey olmayacaktır. Sistem algılamış hesaba yapıştırmış yapacak bir şey yok indirdiğiniz yazılımlara dikkat edin en saçma program dersiniz ama üçüncü parti diye geçer. Alakası olmayan uygulamalar bile işin içindedir.

Sanırsam VAC yeni bir şeyler deniyor.
Önceden 80 saat hile ile oynamanın ardından ban atıyordu şimdi ise 3 saat oynayıp kapatıyorsunuz PC'yi yarın geliyorsunuz VAC ban yemişsiniz.

3. parti yazılım algıladığı içindir belki.

3. parti yazılım algıladığı içindir belki.

Geçmiş olsun durup dururken VAC yasağı yeme ihtimaliniz hiç yok destek talebi açsanız bile değişen bir şey olmayacaktır. Sistem algılamış hesaba yapıştırmış yapacak bir şey yok indirdiğiniz yazılımlara dikkat edin en saçma program dersiniz ama üçüncü parti diye geçer. Alakası olmayan uygulamalar bile işin içindedir.

Rawaccel kullanıyordum Valorant'ta, CS2 de onun yüzünden mi ban yedim bilmiyorum ama hile kullanmadım hesapta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı