CS 2 hile kullanımı sonrası hesap ban yer mi?

BayPloxy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben zamanında hile bağımlısıyım. Metin2 gibi oyunlarda hile yaptım. Tabii ki CS 2'de de yaptım ama artık hiç eğlenceli gelmiyor ve geçerli kullanabileceğim paralı hile olmasına rağmen sildim ve oynamıyorum. Seçkin hesabım aradan uzun süre geçse bile çok şikayet edilirse ban yiyebilir mi?
Ve hileler kalıntı bırakır mı?
Evet hile açmalıydım haklısınız bu konu hakkında boş konuşmayın çoktan hileyi bıraktım

Son düzenleme:
Merhaba ben zamanında hile bağımlısıyım. Metin2 gibi oyunlarda hile yaptım. Tabii ki CS 2'de de yaptım ama artık hiç eğlenceli gelmiyor ve geçerli kullanabileceğim paralı hile olmasına rağmen sildim ve oynamıyorum. Seçkin hesabım aradan uzun süre geçse bile çok şikayet edilirse ban yiyebilir mi?
Kalıntı bırakır, madem bırakıyorsun format at her şeyi sil. Bilmen gereken bir diğer şey delayed banlar yani gecikmeli ban diye bir şey var, geçmişe yönelik tespitler yapılabiliyor o zaman yeme şansın var. Geçmiş maçların incelenir, KD oranlarına bakılır geçmişe yönelik ban atılabiliyor.

Dostum bence seçkin hesapta deneme çünkü 15 dolar çöp olabilir. Ama kullanmayın bence insan gibi oynayın lütfen.

Aylar sonrada gelebilir ama o kadar uzun sürmez. Overwatch'a düşmezse ban dalgasını da atlatırsa hesaba bir şey olmaz. (CS:GO'da böyle çalışıyordu CS2 için değişebilir.)

Sanırım şöyle işliyor maç iptal oluyor ve hile kullanan kimse süreli ceza alıyor diye biliyorum veya almıyor çünkü karşı takıma aynı hileci 2 maç karşıma çıktı.

Ben hile kullanmadan ban yemistim sen düşün ama açtılar. Belli olmaz 1 yıl sonra da yiyebilirsin ban.

Dostum bence seçkin hesapta deneme çünkü 15 dolar çöp olabilir. Ama kullanmayın bence insan gibi oynayın lütfen.

Merak etme çoğunlukla pingim yüzünden botlarla oynadım ve karşıma sadece hile geldi, bu yüzden hile kullanmayı bıraktım. Zaten sırf yapabildiğim için yapmıştım, toplasan 2 hafta kulanmamisimdir. Artık FACEIT gibi yerlerde ciddi oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı