CS 2 hile kullanımı sonrası hesap ban yer mi?

Sanırım şöyle işliyor maç iptal oluyor ve hile kullanan kimse süreli ceza alıyor diye biliyorum veya almıyor çünkü karşı takıma aynı hileci 2 maç karşıma çıktı.
Deli hile açarsa (Mevlana dışı) VAC COOLDOWN alıyor en uzun 1 ay gördüm

Temiz bir hesaba seçkin almanız daha mantıklı. Umarım bir daha hile açmazsın.
Düşünmüyorum zaten para vermesi saçmalık (ama çok ucuzlar).

Son düzenleyen: Moderatör:
Deli hile açarsa (mevlana dışı) VAC cooldown alıyor en uzun 1 ay gördüm.

Benim hattam falan değil sizin para göz oyununuz yüzünde hile yapılabilen her yerde yapılır.

Düşünmüyorum zaten para vermesi saçmalık (ama çok ucuzlar)

Benim yüzümden falan değil senin para göz oyunun yuzunden.

Peki kardeşim. Kendi suçunu oyuna yükle. Oyununda sorunu var kabul ediyorum fakat bu hile açacağın anlamına gelmiyor.

Merak etme çoğunlukla pingim yüzünden botlarla oynadım ve karşıma sadece hile geldi, bu yüzden hile kullanmayı bıraktım. Zaten sırf yapabildiğim için yapmıştım, toplasan 2 hafta kulanmamisimdir. Artık FACEIT gibi yerlerde ciddi oynayacağım.
Valve ın suçumu? :xd Tamam adamlar kernel seviyesinde ac kullanmıyorlar ama hırsızın hiç mi suçu yok? Açmayacaksınız kardeşim,umarım donanım banı gelirde hile açanın parçası 2.elde satılamaz hale gelir.

Peki kardeşim. Kendi suçunu oyuna yükle. Oyununda sorunu var kabul ediyorum fakat bu hile açacağın anlamına gelmiyor.
İnsan hile yapılabilen her yerde hile yapmak ister bana göre ben merak ettim çok ta eğlenceliydi eğlencesi bitti bende hilecileri sevmiyorum ama CS de bunun öneminin kalmadığını gördüm hile vs hile attım 10 turun 6 sında hemde tertemiz hesapta ama sen haklısın kral bence

Valve ın suçumu? :xd Tamam adamlar kernel seviyesinde ac kullanmıyorlar ama hırsızın hiç mi suçu yok? Açmayacaksınız kardeşim,umarım donanım banı gelirde hile açanın parçası 2.elde satılamaz hale gelir.
Kardeş ben daha önce hwdı bani yedim çokta kolay kaldırdım merak etme XD hile yapmak istesem ban yiye yiye herkesin oyunun zehir etmek kolay ama ben ne ban yemek nede hile kullanmak istiyorum artık

İnsan hile yapılabilen her yerde hile yapmak ister bana göre ben merak ettim çok ta eğlenceliydi eğlencesi bitti bende hilecileri sevmiyorum ama CS de bunun öneminin kalmadığını gördüm hile vs hile attım 10 turun 6'sında hem de tertemiz hesapta ama sen haklısın kral bence.

Biz insan değiliz o halde? İrade diye bir şey var ve iyiyi kötüyü ayırt edebiliyoruz. Bizi insan yapabilen en önemli özelliklerden biridir. Burada insanın kendine hakim olması veya etik değerler konu sen bana paragöz Valve diyorsun. Konular çok ayrı. Neyse ne anlamak istersen onu anlarsın kardeşim. Ban yemezsin bu arada merak etme.

Biz insan değiliz o halde? İrade diye bir şey var ve iyiyi kötüyü ayırt edebiliyoruz. Bizi insan yapabilen en önemli özelliklerden biridir. Burada insanın kendine hakim olması veya etik değerler konu sen bana paragöz Valve diyorsun. Konular çok ayrı. Neyse ne anlamak istersen onu anlarsın kardeşim. Ban yemezsin bu arada merak etme.
Haklısın (cidden)

Çok güzel bir soru. Belli ki kafada soru işaret kalmış. O vakitten sonra yasaklanma tamamen şans işi eğer aradan çok uzun zaman geçtiyse hesabına bir şey uygulamaları mümkün değil. Gerçekten de öyle zamanında açıp bir süre gömersen hesabı hiçbir cacık olmuyor. Yasaklanacak hesabı göz göre göre yasaklamıyoruz dedikleri bu olsa gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı