CS 2 hileler devam ediyor

TheSh1nZ

Decapat
Daha fazla  
Dostlar ben sizlere bir sorunumu anlatmak istiyorum, bu CS2 o kadar vaatler verdi, yok hileler azalacak yeni mekanikler ıvır zıvır. Geldiğinden beri oynuyorum optimizasyon ayrı sıkıntı, gitmeyen mermiler ayrı sıkıntı. Ya Dust 2'de Mid'de adamlar 3 sis atıyor oyun 60 FPS'ye düşüyor. En büyük sıkıntı ise hile hala var girdiğim 10 maçtan 4'ünde hile var, nerede VAC live? Çok yanlış yaptılar. İçimi döktüm sonunda ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar ben sizlere bir sorunumu anlatmak istiyorum, bu CS2 o kadar vaatler verdi, yok hileler azalacak yeni mekanikler ıvır zıvır. Geldiğinden beri oynuyorum optimizasyon ayrı sıkıntı, gitmeyen mermiler ayrı sıkıntı. Ya Dust 2'de Mid'de adamlar 3 sis atıyor oyun 60 FPS'ye düşüyor. En büyük sıkıntı ise hile hala var girdiğim 10 maçtan 4'ünde hile var, nerede VAC live? Çok yanlış yaptılar. İçimi döktüm sonunda ya.
Yakında Her şeyi düzeltirler oyun çok yeni.

Ben o kadar maç attım, ranked, yoldaş girdim bir defa hileyle karşılaştım sadece. İstediği kadar iyi koruması olsun Online oyunlarda hile ile karşılaşmanız muhtemel.

Online oyunlarda hilelerin tükenmesi, neredeyse imkansıza yakın. Çok sağlam vaatler verip hile koruma sistemini çok iyi yapan Valorant'ta bile hile var. Önemli olan, oyunların hilelere karşı nasıl önlemler aldığıdır ve oyunda hilelere göz açtırmamasıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı