CS 2 için 3000 TL mouse önerisi

Bütçe
3000
Bir yerde de gördüm Gladius 3 diye model var ASUS'ta o nasıl ona göre bunada alabilirim belki

Öyle tank gibi farelere ihtiyacım yok bahsettiğim o iki fare gibi olsa yeter kalın ve elime oturaklı sorun şu benim parmaklarım uzun
Sorun olacağını sanmam.

1745920526223.png

Boyut olarak yakınlar birbirlerine. Hatta Pulsar 1 tık daha büyük.

Oyun içi ayarlardan mouse ataması yapman gerekli. Daha önce yaptıysan zaten fareyi takınca otomatik aynısını yapar.
Hiç yapmadım kulaklığı da alacağım zaman youtube dan bakarım o zaman

Şimdi ben full siyah dizmeyi planlıyorum beyaz alsam acaba nasıl görünür onu düşünmeye başladım

Son düzenleme:
Hiç yapmadım kulaklığı da alacağım zaman youtube dan bakarım o zaman

Şimdi ben full siyah dizmeyi planlıyorum beyaz alsam acaba nasıl görünür onu düşünmeye başladım

Siyah diziyorsaniz ATK Z1 alin. Malzeme kalitesi biraz daha geride ama donanımı daha iyi.

Siyah diziyorsaniz ATK Z1 alin. Malzeme kalitesi biraz daha geride ama donanımı daha iyi.

ATK Z1 değil başka fare olsa neyse derdim de hiçbir incelemeci beğenmedi ürünü. Çok fazla sıkıntısı var diyorlardı klasik first batch ATK. Siyah alacaksa Razer olanı alması daha mantıklı. Click latency olarak 1000Hz olmasına rağmen bayağı iyi sonuç veriyor. Build kalitesi zaten klasik Razer taş gibi fare.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı