CS 2 için Ice Coaled mu Legion of anubis mi?

noctua

Megapat
Merhaba.
CS 2'ye yatırım maksatlı bu iki skinden birinin minimal wear versiyonunu almayı düşünüyorum ByNoGame'den.
Ice Coaled 390 lira (Steam'de 430); Legion of anubis ise 350 lira (Steam'de 360).
Steam indirimlerinin bitmesine çok az bir zaman kaldığı için, ve indirimler bitince skin fiyatları tekrar yükselişe geçeceği için, vakit kaybetmeden alayım dedim.
Her türlü fikir ve tavsiyeye açığım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
CS 2'ye yatırım maksatlı bu iki skinden birinin minimal wear versiyonunu almayı düşünüyorum ByNoGame'den.
Ice Coaled 390 lira (Steam'de 430); Legion of anubis ise 350 lira (Steam'de 360).
Steam indirimlerinin bitmesine çok az bir zaman kaldığı için, ve indirimler bitince skin fiyatları tekrar yükselişe geçeceği için, vakit kaybetmeden alayım dedim.

Sizin kararınız bence Ice Coaled daha hoş ama ByNoGame'den almayın, DMarket gibi yerlerden alın.

Merhaba.
Bende Anubisin Lejyonu var. Skin oynatıyor resmen. Bence Anubisin Lejyonu. Daha fazla detay var güzel duruyor. Tabi sizin kararınız.

Bence Legion of Anubis. Ice Coaled çok Valorant'ımsı bir skin gibi gözüküyor. Bir de Counter-Strike 2'nin çıkışı ile birlikte yeni kasa çıkarsa Legion of Anubis'in bulunduğu kasa olan Fracture kasasının yaygın drop havuzundan nadir drop havuzuna alınma ihtimali de var. Bu da fiyat artışını tetikler.

@pyrielasd Dmarket'e baktım, ice coaled mw 325 liraya var fakat 7 gün ve kilit resmi var yanında. Bu teslimat 7 gün sonra mı yapılacak demek hocam? Beklemek sorun değil ama herhangi bir sorun falan yaşar mıyım bu süre ve siteyle?

@m1rzalp Aslında hiç kullanmayacağım diyebilirim hocam. Benim favori ak-47 skinim fuel injector ve ona da sahibim. Ben bir nevi ucuza dolar almaya çalışıyorum skin alarak.

@183844 Bana da öyle geliyor ama @494138 arkadaşımızın dediği de gayet mantıklı. Birisi göze daha hitap ettiği için, diğeri nadirleşme ihtimalinden dolayı artar diye aklımı çeliyor.

@Vinograd Bu tespit seçme konusunda pek yardımcı olacak gibi değil :)

@pyrielasd DMarket'e baktım, Ice Coaled MW 325 liraya var fakat 7 gün ve kilit resmi var yanında. Bu teslimat 7 gün sonra mı yapılacak demek hocam? Beklemek sorun değil ama herhangi bir sorun falan yaşar mıyım bu süre ve siteyle?

Hocam trade banı olmayan ya da 1-2 gün olan skinler de olması lazım. DMarket çoğu YouTuber'la sponsor arkadaşım da 2 bin liralık skinler aldı oradan sıkıntı yaşamadı.

Hocam trade banı olmayan ya da 1-2 gün olan skinler de olması lazım. DMarket çoğu YouTuber'la sponsor arkadaşım da 2 bin liralık skinler aldı oradan sıkıntı yaşamadı.
Evet direkt alınabilecek skinler de var ama 7 gün yazan kayda değer miktarda ucuz olduğundan onu tercih etmenin bir dezavantajı olur mu diye sordum. Demek istediğim, parasını verip anlaştıktan sonra teslimatın bir hafta sonra yapılması benim için sorun değil. Yeter ki zamanı gelince sorun çıkmadan teslim alabileyim skini.

Bende ikisi arasında kararsız kalmıştım ama Ice Coaled aldım. Bence Ice Coaled daha güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı