CS 2 için klavye önerisi

Bu arada hocam bu ben için mi öneri yoksa diğer arkadaş için mi? Ben için ise masamda yer var %100 klavye için ama %45 derecede veya ona yakın bir açıda oynamaktan keyif aldığım için masadan yine de taşmış oluyor da. Bu nedenle daha ufak versiyonu varsa bu model de veya başka model önerebilirseniz iyi olur.

Dostum üşendiğimden soruyorum kendim de araştırabilirdim. Rapid Trigger var mıydı şu Madlions'ta? Ya da Akko da?
Hocam konuyu açan arkadaş için söylemiştim eğer sizin kriterinize bu uymuyorsa 60-65 klavyelere bakabilirsiniz. Kablosuz sizin içinde şartsa Falchion Ace/RX Low Profile olabilir. Ama kablolu olur derseniz kesinlikle çok daha iyileri var. Örneğin bahsettiğiniz Madlions 60/68HE modeli iyi bir model diye biliyorum o bütçede şu anda.

Hocam konuyu açan arkadaş için söylemiştim eğer sizin kriterinize bu uymuyorsa 60-65 klavyelere bakabilirsiniz. Kablosuz sizin içinde şartsa Falchion Ace/RX Low Profile olabilir. Ama kablolu olur derseniz kesinlikle çok daha iyileri var. Örneğin bahsettiğiniz Madlions 60/68HE modeli iyi bir model diye biliyorum o bütçede şu anda.
Madlions popüler markaların çakma versiyonlarını üretiyorlar ki mesela 60/68He modeli Wooting'in klavyesinin çakma ürünü aslında, veya MalGeek'in de çakma ürünlerini üretiyorlar. Markalar resmi açıklama yapsa da Madlions markasını önemsiz bir Çin markası gördükleri için çokta takmıyorlar. Ama tabii iyi bir f/p gibi geliyor bana da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı