Bildiğim kadarıyla önce CS:GO'yu 300 saat civarı oynamanız lazım.
Bu sistemle nasıl bu kadar kötü performans alıyorsunuz daha kötü sistemlerle çok daha yüksek değerler alıyorlar.Hocam ben oynadım sistemim RX 6600, i3 10105F ama botlar olmadan Dust 2 250-300 FPS, botlar varken 190 - 230 FPS, Online maçta overpasss ise 60 - 70 FPS (oynanmaz şekilde droplu. Yani oynamak için bayağı iyi bir sisteminizin olması gerekiyor.
Darboğaz olabilir hocam.Bu sistemle nasıl bu kadar kötü performans alıyorsunuz daha kötü sistemlerle çok daha yüksek değerler alıyorlar.
Of ya. Şimdi 1 ay CS:GO mu oynayacağım gelsin diye?Kaçırmışsınız, Rank'ı açsanız da hemen CS2 gelmeyecek. Bir daha davetiye dağıtmalarını bekleyeceksiniz.
Bir sonraki davetler ne zaman gelir?Önceden almış olman ve rankının olması gerekiyordu. Şuan gelmez.
Hocam ben oynadım sistemim RX 6600, i3 10105F ama botlar olmadan Dust 2 250-300 FPS, botlar varken 190 - 230 FPS, Online maçta overpasss ise 60 - 70 FPS (oynanmaz şekilde droplu. Yani oynamak için bayağı iyi bir sisteminizin olması gerekiyor.
Hocam kanıtlarını atatabilirim öyle oluyor.Eskiden orta ayarlarda 90 FPS'e yakın alıyordum artık CS 2 de düşük ayarlarla 60 alıyorum. Öyle bir şeyin olması aşırı saçma.
Evet. Değişti komutlarmerhaba. cs go daki konsol komutları çalışmıyor sizde de öyle mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.