CS 2 item satışı nasıl yapılır?

Gruym

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce GTX 1650, Intel(R) Core(TM) i5-10300H CPU @ 2500Hz, DDR4 2933MHz 8 GB RAM, 512 GB SSD
CS 2 de bu eldiveni çıkardım ve Steam üzerinden daha yeni 1800 dolara satıldı ve ne zaman satış koyulsa aynı gün içerisinde koyulduğu fiyattan satın alınmış. Ama internet üzerinden (ShadowPay sitesinden baktım) baktığımda 1350-1400 dolarlar arasına kadar düştüğünü ama en son siteden alışın nisan ayına ait olduğunu gördüm bende parayı nakite çevirmek istiyorum ama baktığım sitede yani ShadowPay'da birkaç kişi daha ederin altına fiyat vermesine rağmen uzun bir süredir satın alınmamış. Anlayacağınız insanlar pahalıya Steam'den alıyor ama ucuza internetten almıyorlar. Dediğim gibi nakite çevirmek istiyorum ama internette satışım zor gibi. Daha önce böyle pahalı itemler satanlar yardımcı olurlarsa sevinirim ya da bu konuda bilgili olanlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-15 saat 09.55.37_35d5838c.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-15 saat 09.55.37_35d5838c.jpg
    244,3 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleyen: Moderatör:
Elindekini nakite çevirmek istiyorsan yan aracı sitelerde %30 indirimli bir şekilde satarsın Steam fiyatına göre ByNoGame de olur GameSatış'da.

Elindekini nakite çevirmek istiyorsan yan aracı sitelerde %30 indirimli bir şekilde satarsın Steam fiyatına göre ByNoGame de olur GameSatış'da.

ByNoGame ve GameSatış'da adamakıllı alıcı bulunmuyor. Hem de benim eldiveni o sitelerde ne satan olmuş bugüne kadar ne de alan. Şu an da Waxpeer ve ShadowPay üzerinden satışa koydum ama bekleyeceğim gibi, bir süre olmazsa ShadowPay 35k gibi fiyata hızlı satın alıyor oradan satacağım gibi.

ByNoGame ve GameSatış'da adamakıllı alıcı bulunmuyor. Hem de benim eldiveni o sitelerde ne satan olmuş bugüne kadar ne de alan. Şu an da waxpeer ve ShadowPay üzerinden satışa koydum ama bekleyeceğim gibi, bir süre olmazsa ShadowPay 35k gibi fiyata hızlı satın alıyor oradan satacağım gibi.

ShadowPay 35k teklif ederken ByNoGame 30k teklif etti tamamen ölü bir fiyat.

Son düzenleme:
Şimdi öncelikle yanlış olduğun noktayı söyleyeyim. İnsanlar Steam'den pahalıya alıyor internetten ucuza almıyor algısı yanlış. İnsanların Steam marketten yüksek fiyata bu eşyaları alma nedeni Steam bakiyeni kayıp olmadan nakite çevirememen. O yüzden Steam market dışındaki pazar her item için belli bir yüzde aralığında daha düşük olur. Çünkü nakit ticaret dönüyor. Bunların dışında Steam üzerinden eşyayı satışa koyduğun an Steam direk belli bir oranını kesiyor. Eşyayı sattığın anda bu bakiyenin direkt olarak nakite çevrilememesi de cabası. Bu yüzden aslında Steam market dışında alternatif pazarlar türedi. Daha düşük kesinti, nakite çevirebilme, pazarlık gibi.

Aslında satış akışı olarak Steam pazar dışı daha canlı fakat Türkiye'de yaşadığımız için diğer satış sitelerinden bakiyeni nakite aktarmak zahmetli olabiliyor. Çünkü bildiğin üzere PayPal tarzı uygulamalar ülkemizde maalesef bulunmuyor.

Bir eşyanın nakit bire bir direk karşılığını öğrenmek istiyorsan buff 163 sitesindeki satış değerleri şu an neredeyse herkesin referans olarak kullandığı platform. Ayrıca eşyayı Steam'den direk satmanın her türlü daha mantıksız olduğunu düşünüyorum. Bütün bakiyen ile kasa açmak veya oyunlar almayı düşünmüyorsan tabii ki.

Sağlam diyeceğimiz bazı platformlarda satabilirsin fakat bakiyeni Türk banka hesabına direk aktarıp aktaramayacağını siteden desteğe yazarak öğrenmende fayda var. CSFloat, CS. Money gibi platformlar gayet canlı.

Şimdi öncelikle yanlış olduğun noktayı söyleyeyim. İnsanlar Steam'den pahalıya alıyor internetten ucuza almıyor algısı yanlış. İnsanların Steam marketten yüksek fiyata bu eşyaları alma nedeni Steam bakiyeni kayıp olmadan nakite çevirememen. O yüzden Steam market dışındaki pazar her item için belli bir yüzde aralığında daha düşük olur. Çünkü nakit ticaret dönüyor. Bunların dışında Steam üzerinden eşyayı satışa koyduğun an Steam direk belli bir oranını kesiyor. Eşyayı sattığın anda bu bakiyenin direkt olarak nakite çevrilememesi de cabası. Bu yüzden aslında Steam market dışında alternatif pazarlar türedi. Daha düşük kesinti, nakite çevirebilme, pazarlık gibi.

Aslında satış akışı olarak Steam pazar dışı daha canlı fakat Türkiye'de yaşadığımız için diğer satış sitelerinden bakiyeni nakite aktarmak zahmetli olabiliyor. Çünkü bildiğin üzere PayPal tarzı uygulamalar ülkemizde maalesef bulunmuyor.

Bir eşyanın nakit bire bir direk karşılığını öğrenmek istiyorsan buff 163 sitesindeki satış değerleri şu an neredeyse herkesin referans olarak kullandığı platform. Ayrıca eşyayı Steam'den direk satmanın her türlü daha mantıksız olduğunu düşünüyorum. Bütün bakiyen ile kasa açmak veya oyunlar almayı düşünmüyorsan tabii ki.

Sağlam diyeceğimiz bazı platformlarda satabilirsin fakat bakiyeni Türk banka hesabına direk aktarıp aktaramayacağını siteden desteğe yazarak öğrenmende fayda var. Csfloat, CS. Money gibi platformlar gayet canlı.

Dediğiniz sitelere baktım CS. Money yine anında satışta 30k verdi ByNoGame ile aynı hem de ürünler en son ne zaman satılmış bunun hakkında hiçbir bilgi vermemiş. Csfloat sitesine baktığımda ürünler bayağı kısa sürede satılıyor gibi ama benim koyduğum fiyatında biraz altında satanlar var orada sıkıntı yok komisyon oranı hepsine göre çok çok az sadece %2. para çekme konusunda Türk bankaları da var galiba o konuda da rahat bir sistemleri var gibi. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda Türk bankalarına ödeme yapıyorlar mı?

Sağlam diyeceğimiz bazı platformlarda satabilirsin fakat bakiyeni Türk banka hesabına direk aktarıp aktaramayacağını siteden desteğe yazarak öğrenmende fayda var. CSFloat, CS. Money gibi platformlar gayet canlı.
Biraz araştırdım CSFloat'da yüksek çekimlerde sıkıntı yaşamışlar. Ve çok fazla türkiyeden alış veriş yapan birilerini bulamadım.

Son düzenleme:
Dediğiniz sitelere baktım CS. Money yine anında satışta 30k verdi ByNoGame ile aynı hem de ürünler en son ne zaman satılmış bunun hakkında hiçbir bilgi vermemiş. Csfloat sitesine baktığımda ürünler bayağı kısa sürede satılıyor gibi ama benim koyduğum fiyatında biraz altında satanlar var orada sıkıntı yok komisyon oranı hepsine göre çok çok az sadece %2. para çekme konusunda Türk bankaları da var galiba o konuda da rahat bir sistemleri var gibi. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda Türk bankalarına ödeme yapıyorlar mı?

Biraz araştırdım CSFloat'da yüksek çekimlerde sıkıntı yaşamışlar. Ve çok fazla türkiyeden alış veriş yapan birilerini bulamadım.
hocam merhaba size uygun bir satış sitesi bulabildiniz mi? benim elimde satmak istediğim bir karambit var. siz satış yaptınız mı? hangi siteyi önerisiniz.

Hocam merhaba size uygun bir satış sitesi bulabildiniz mi? Benim elimde satmak istediğim bir karambit var. Siz satış yaptınız mı? Hangi siteyi önerisiniz.

Hocam waxpeer sitesi üzerinden satış yaptım parayı da kripto olarak çektim 2 gün içerisinde elime geçti. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben alıcı buldum eğer sen bulamazsan ShadowPay'e satabilirsin en yüksek miktarda ödemeyi orası yapıyor hem orada bankaya çekmekte var galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı