CS 2 mermiler gitmiyor

Buna benzer bir olaydı, Office haritasında orta kapının orada hiçbir mesafe olmadan (videodakine göre bile çok yakın)

Bana çok oluyor bu olay hadi bunu geçtim uzaktan spray atarken biraz kabul edilebilir olsa da yakından atarken bile mermi saçma yerlere gidiyor bazen.

Arattım 2 video çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Pardon sanırım bahsettiğim kişi xantares değil. TikTok'tan gördüm, ve ayrıca çok iyi tanımıyorum bu profesyönel oyuncuları. Sanırsam gördüğüm video buydu. S1mple imiş.

bu video daha yardımcı olabilir gibi

Atış sistemi bence gayet oturaklı, mermiler 64tick ve 128ticke göre gerçekten istediğim yere gidiyor. Bahsettiğiniz video ve Xantares'in şikayeti nerede var merak ettim kaynak gösterirseniz iyi olur. Duvar arkasına geçtiğinizde ölme durumunuz birinci sebebi ping değeriniz ikinci büyük sebebiniz Hz farkınızdır. Rakibinizin ve sizin ping-Hertz değerlerini karşılaştırdığımızda altta kalıyorsanız bunu her oyunda yaşamanız zaten muhtemel çözmek de o kadar basit değil.

Kanka sprayi net olarak doğru atıyorum düz gidiyor ama adama ulaşmıyor mermilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı