CS 2 nasıl daha iyi hale gelebilir?

Tartışma konusu, benim fikrimce gerçekçi su gibi şeyleri bırakıp optimizasyona ve grafikleri düzenlemeye odaklanmaları. Oyun güzel olmuş fakat sudaki gerçekçilik saçma kendimi CoD oynuyormuş gibi hissediyorum suya girince.
Şuan için optime edilmesi gerekiyor su olayı normal artık 2024 yılındayız diyebilirim.

Şuan için optime edilmesi gerekiyor su olayı normal artık 2024 yılındayız diyebilirim.
Hocam suyla uzaktan alakası olan bir oyun için fazla emek harcanmış o sürede çok daha fazla şey yapılabilirdi. Ayrıca molotof ve smoke bombalarını düzenlemeleri gerektiğini düşünüyorum. (Ak ve Galilden bahsetmiyorum bile.)

Şu an için optime edilmesi gerekiyor su olayı normal artık 2024 yılındayız diyebilirim.

Su olayı saçma hocam FPS oyunu sonuçta yıl kaç olursa olsun.

Hocam suyla uzaktan alakası olan bir oyun için fazla emek harcanmış o sürede çok daha fazla şey yapılabilirdi. Ayrıca molotof ve smoke bombalarını düzenlemeleri gerektiğini düşünüyorum. (ak ve galilden bahsetmiyorum bile.)

Bombalara katılmıyorum Max yapılacak düzenleme bu bence.

Hocam suyla uzaktan alakası olan bir oyun için fazla emek harcanmış o sürede çok daha fazla şey yapılabilirdi. Ayrıca molotof ve smoke bombalarını düzenlemeleri gerektiğini düşünüyorum. (Ak ve Galilden bahsetmiyorum bile.)
Ak çok kötü olmuş zaten ben izlerken sanki standoff 2 havası veriyor henuz oynamadım oyunu seneye tam oturur cs. Ilk çıktığı zamanlar csgoda baya eleştiri topladi zaten vs vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı