CS 2 ne zaman düzelir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profesyonel arenadaki oyuncular bile dediklerinden şikayet etmezken seni mi referans alsın millet? Garipsiniz.
Profosyonel olduğu için olabilir mi hocam? Adamın kulubünün zaten kontratı var Valve ile siz garipsiniz. Beni referans alın falan da demedim fikrimi belirttim.

Profesyonel oyuncular bile dediklerinden şikayet etmezken seni mi referans alsın millet? Garipsiniz.

Öyle olur mu canım? Midl0ck isimli kişinin Valve az önce bütün oyun kayıtlarını indirdi ve 600 maçı olan bir adamın nasıl performansta sorun yaşadığını, pingi yükseldiğini(bariz Türk internet sorunu) ve DMG rankıyla vuramadığını inceliyor.

Kanka sen sarhoş musun? GO'dan geçtim 600 maçım var. DMG rankım oyunun mekanikleri değişmiş,performansta sorun var ve ping değerleri çok yüksek mermiler geç geliyor,gidiyor. Anlamadan yorum yapma yeteneğiniz mükemmel gerçekten.
Yazdığınız tek bir cümleye katılmıyorum. Rankınız ve maç sayınız üzerinden yorum yapmayacağımı fakat milyonlarca oyuncusu ve binlerce profesyonel takımı bulunan oyunda çoğunluk iyileşme olduğunu söylerken siz yalnızca kaybettiğiniz 50 FPS yüzünden ve tamamen internet konumunuz, gücünüz ile alakalı olan Ping değerleriniz yüzünden oyunu çamurluyorsunuz. Mermiler açıkçası geç gitmiyor hatta geç de gelmiyor bence tamamen iyi şekilde gidiyor ve geliyor, CSGO'da attığımda 128tickrate de gitmeyen mermi CS2 official serverlarında dümdüz gidiyor. Sorun sizde olabilir mi?

CSGO en azından çıkmasından bu yana kendisini idame etmiş ve oturtabilmiştir bi yere kadar. En azından kaldırılmasaydı keşke de isteyen istediğini seçseydi. CS2'nin daha yemesi gereken çok ekmek var.
Hocam iyi hoş söylüyorsunuz da E-sporcular ne olacak?
Bir takım CS:GO'da kalıp bir takım CS2'ye gitse?
Ya CS:GO ya da CS2 başka yolu yok maalesef.

Yazdığınız tek bir cümleye katılmıyorum. Rankınız ve maç sayınız üzerinden yorum yapmayacağımı fakat milyonlarca oyuncusu ve binlerce profesyonel takımı bulunan oyunda çoğunluk iyileşme olduğunu söylerken siz yalnızca kaybettiğiniz 50 FPS yüzünden ve tamamen internet konumunuz, gücünüz ile alakalı olan Ping değerleriniz yüzünden oyunu çamurluyorsunuz. Mermiler açıkçası geç gitmiyor hatta geç de gelmiyor bence tamamen iyi şekilde gidiyor ve geliyor, CSGO'da attığımda 128tickrate de gitmeyen mermi CS2 official serverlarında dümdüz gidiyor. Sorun sizde olabilir mi?
Sen okuduğunu anlamıyor musun? Oyunu nerede çamurlamışım rahatsız falan mısın? Şu, şu sorunlar var önceden GO'da yoktu umarım düzelir demişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen okuduğunu anlamıyor musun? Oyunu nerede çamurlamışım rahatsız falan mısın? Şu, şu sorunlar var önceden GO'da yoktu umarım düzelir demişim.

Hocam fazla uzatma işte. İnsanlar sana satır satır açıklama yapıyor sen millete, "özürlü müsün?" yazıyorsun. Böyle jargonlar seni küçük gösteriyor. Problem sende, git birazcık daha aim çalış lütfen. Yeni oyun motorunu anlamaya çalış, biraz çaba lütfen.

Saygı ve üslup eğitiminizi ailenizden alınız ve sonrasında benimle veya bizlerle iletişime geçiniz. Bu yaşımda birisini yetiştirmek zorunda değilim ve bu sözlerinizi duymak zorunda da değilim.

Profosyonel olduğu için olabilir mi hocam? Adamın kulubünün zaten kontratı var Valve ile siz garipsiniz. Beni referans alın falan da demedim fikrimi belirttim.

Tamam da oyunu oynayan bu adamlar, Valve çalışanı değil. Senin söylediklerinin globalde bir geçerliliği olsa zaten yer yerinden oynardı. Tam bu sebeple kapalı betada kaldı bu oyun. Tabii ilk public sürümünde hala cilalanması gereken hatalar olacaktır, normaldir. Sen direkt öldürmüşsün.

Birader sen okuduğunu algılama özürlü müsün? Oyunu nerede çamurlamışım rahatsız falan mısın? Şu, şu sorunlar var önceden GO'da yoktu umarım düzelir demişim.

CS:GO'da sorun olmamasının sebebi yıllanmış bir şarap olması. İlk zamanların CS:GO gördüğüm en leş oyundu. CS2, CS:GO'ya göre çok daha iyi çıkış yaptı. Şu an yaşadığınız sorunların çoğunu kimse yaşamıyor size özel bilgisayarınızı veya internetinizi kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı