CS 2 Online girilmiyor

Saltok

Centipat
Daha fazla  
1753359868127.png

Merhaba, herkese iyi günler dilerim. CS 2 oyununa Steam'den oyna tuşuna bastığımda başlatılıyor diyor biraz bekledikten sonra çalışıyor diyor fakat biraz daha bekledikten sonra Steam'de oynaya bastığım yerde tekrar oyna yazıyor. Sonra oyunun dosyalarından girdim oyun açıldı Steam ağına da bağlandı fakat Online girmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı alıyorum. Oyunu sildim yeninden yükledim dosyalarını doğruladım bütün atölyeleri de sildim ama olmadı başlatma seçeneklerinde yazan her şeyi de sildim bilgisayarı yeniden başlattım ne yaptıysam olmadı bu sorunun çözümünü bilenler yardım edebilirler mi?

Eki Görüntüle 2541687

Merhaba, herkese iyi günler dilerim. CS 2 oyununa Steam'den oyna tuşuna bastığımda başlatılıyor diyor biraz bekledikten sonra çalışıyor diyor fakat biraz daha bekledikten sonra Steam'de oynaya bastığım yerde tekrar oyna yazıyor. Sonra oyunun dosyalarından girdim oyun açıldı Steam ağına da bağlandı fakat Online girmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı alıyorum. Oyunu sildim yeninden yükledim dosyalarını doğruladım bütün atölyeleri de sildim ama olmadı başlatma seçeneklerinde yazan her şeyi de sildim bilgisayarı yeniden başlattım ne yaptıysam olmadı bu sorunun çözümünü bilenler yardım edebilirler mi?

GoodbyeDPI varsa kaldırıp deneyin.

Maalesef hocam.

Maalesef hocam öyle bir uygulama bilgisayarıma hiçbir zaman indirmedim başka bir çözüm yolunuz var mıdır? Yanıtınızı geç gördüm kusura bakmayın.

Antivirüs kullanıyor musun?

Kaspersky Plus kullanıyorum ama ne bildirim gönderdi ne de raporlar kısmında Valve ile ilgili bir şey yazıyordu. Kaspersky'ı kapatıp dosyaları doğrula dedim oyun gene açılmadı ve dosyalarından girince gene aynı hatayı veriyor.

Sistemde neler yükledin başka? VPN veya antivirüs tarzı başka bir şey var mı?

Sistemde neler yükledin başka? VPN veya antivirüs tarzı başka bir şey var mı?
Hocam önceden bitdefender total security kullanıyordum ama o zamanlar açıyordu oyunu adguard vpn vardı hone.gg vardı ama bunu sildim ve büyük ihtimallen hone.gg yi sildikten sonra açılmamaya başladı hatta ben ne olur ne olmaz diye hone gg yi kurmadan önce geri yükleme noktası aldım sonra hone gg yi kurdum cs yi oynadım biraz sonra çıktım honegg deki her şeyi sıfırladım ve sildim sonra da 2 gün sonra oyuna girmeye çalıştığımda açılmıyordu geri yükleme noktasına döndüm gene de açılmadı.

Hocam önceden Bitdefender Total Security kullanıyordum ama o zamanlar açıyordu oyunu AdGuard VPN vardı hone.gg vardı ama bunu sildim ve büyük ihtimallen hone.gg yi sildikten sonra açılmamaya başladı hatta ben ne olur ne olmaz diye hone GG yi kurmadan önce geri yükleme noktası aldım sonra hone GG yi kurdum CS'yi oynadım biraz sonra çıktım honeggdeki her şeyi sıfırladım ve sildim sonra da 2 gün sonra oyuna girmeye çalıştığımda açılmıyordu geri yükleme noktasına döndüm gene de açılmadı.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Bir de Steam'i yönetici olarak çalıştırıp deneyin.

1753386514358.png
1753386534838.png

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Bir de Steam'i yönetici olarak çalıştırıp deneyin.
hocam dediğinizi yaptım fakat böyle bir hata ile karşılaştım kendi kendine düzelebilir mi bu hata. Ayrıca wi-fi ile bağlanıp tekrar denediğim de de olmadı sanırım tek çare format atmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı