CS 2 Online girilmiyor

Saltok

Centipat
Daha fazla  
1753359868127.png

Merhaba, herkese iyi günler dilerim. CS 2 oyununa Steam'den oyna tuşuna bastığımda başlatılıyor diyor biraz bekledikten sonra çalışıyor diyor fakat biraz daha bekledikten sonra Steam'de oynaya bastığım yerde tekrar oyna yazıyor. Sonra oyunun dosyalarından girdim oyun açıldı Steam ağına da bağlandı fakat Online girmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı alıyorum. Oyunu sildim yeninden yükledim dosyalarını doğruladım bütün atölyeleri de sildim ama olmadı başlatma seçeneklerinde yazan her şeyi de sildim bilgisayarı yeniden başlattım ne yaptıysam olmadı bu sorunun çözümünü bilenler yardım edebilirler mi?

Aygıt Yöneticisi'nden kaldırabilirsiniz.
Hocam ethernet sürücüsünü sildim her kurmaya çalıştığımda mavi ekran alıyorum bende 2 gün önceki sistem geri yükleme noktasına döndüm şu anda normal çalışıyor her şey ayrıca cs de gene açılmadı artık oyunu oynamasak da olur desteğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca mavi ekranın fotoğrafını çekmeyi unuttum kusura bakmayın tekrardan iyi geceler dilerim.

Hocam Ethernet sürücüsünü sildim her kurmaya çalıştığımda mavi ekran alıyorum bende 2 gün önceki sistem geri yükleme noktasına döndüm şu anda normal çalışıyor her şey ayrıca CS de gene açılmadı artık oyunu oynamasak da olur desteğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca mavi ekranın fotoğrafını çekmeyi unuttum kusura bakmayın tekrardan iyi geceler dilerim.

USB ile temiz kurulum yapmak iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı