CS 2 optimizasyonu düzelir mi?

Bence aldığınız değerler çok iyi optimizasyonu illaki düzeltecekler. Valorant ile CS2 kıyaslanamaz. Çünkü aralarında çok fark var.

1050 Ti'ın kötülenme sebebini anlamıyorum evet güncel kartlara göre kötü olabilir ama oynatabildiği oyunlar var GTA 5 RDR 2 gibi.

GTA 5 PC için 2015, RDR 2 ise 2019 oyunu. GTX 1050 Ti 2016 yılında resmi olarak duyurulmuş bir kart. Üzgünüm ama ekran kartınla oynadığın çoğu oyun eski nesil oyunları.

GTA 5 PC için 2015, RDR 2 ise 2019 oyunu. GTX 1050 Ti 2016 yılında resmi olarak duyurulmuş bir kart. Üzgünüm ama ekran kartınla oynadığın çoğu oyun eski nesil oyunları.

RDR 2'nin grafikleri yeni nesil oyunlara denk olduğu için örnek verdim GTA 5'te haklı olabilirsiniz ama 2016 da çıkan bir kartın RDR 2 de 40-60 FPS verebilmesi çok iyi bir şey.

Bence aldığınız değerler çok iyi optimizasyonu illaki düzeltecekler. Valorant ile CS2 kıyaslanamaz. Çünkü aralarında çok fark var.

Ne gibi mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2'nin grafikleri yeni nesil oyunlara denk olduğu için örnek verdim GTA 5'te haklı olabilirsiniz ama 2016 da çıkan bir kartın RDR 2 de 40-60 FPS verebilmesi çok iyi bir şey.

Ne gibi mesela.

En basitinden işlemci tabanlı bir oyun olması denilebilir.

CS 2 de işlemci tabanlı.
Arkadaşım herkes sana sorunu söylemiş zaten hem kartın eski hem de oyun bazlı sorunlu. Sen sanki kartının fanboyluğunu konuşman için konu açmış konuşuyorsun millet verebileceği bilgiyi cevabı vermiş hala daha hepsine cevap yetiştirme derdine düşmüşsün. He içine sinecekse ben de cevap vereyim R5 5600 işlemcim var 5600 XT ekran kartım var ben de yüksek ayarlarda çok iyi FPS alamıyorum eski CS'ye göre kardeşim.

Arkadaşım herkes sana sorunu söylemiş zaten hem kartın eski hem de oyun bazlı sorunlu. Sen sanki kartının fanboyluğunu konuşman için konu açmış konuşuyorsun millet verebileceği bilgiyi cevabı vermiş hala daha hepsine cevap yetiştirme derdine düşmüşsün. He içine sinecekse ben de cevap vereyim R5 5600 işlemcim var 5600 XT ekran kartım var ben de yüksek ayarlarda çok iyi FPS alamıyorum eski CS'ye göre kardeşim.

Ben onun farkında olduğumu söyledim zaten adamakıllı okuduysanız göremediyseniz sizlik bir sıkıntı var ve hâlâ iyi bir kart olması benim fanboy olduğumu göstermez.

Ben onun farkında olduğumu söyledim zaten adamakıllı okuduysanız göremediyseniz sizlik bir sıkıntı var ve hâlâ iyi bir kart olması benim fanboy olduğumu göstermez.

Sen de adamakıllı okuduysan oyun da sorunlu dedim zaten hala kartı iyi olan kardeşim. Ayrıca kartının hala "iyi" olması her oyunu iyi açacak diye bir şey yok. Escape from Tarkov da 2016 senesinde çıkış yaptı aç bakalım hadi iyi olan kartınla açabiliyor musun. Neyse umarım çözersin iyi günler.

Sen de adamakıllı okuduysan oyun da sorunlu dedim zaten hala kartı iyi olan kardeşim. Ayrıca kartının hala "iyi" olması her oyunu iyi açacak diye bir şey yok. Escape from Tarkov da 2016 senesinde çıkış yaptı aç bakalım hadi iyi olan kartınla açabiliyor musun? Neyse umarım çözersin iyi günler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet de iyi açabiliyor med ve high ayarda niye bu kadar boş yaptığınızı anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı