CS 2 oynamadan kasa düşürmek mümkün mü?

Murathan19.03

Picopat
Daha fazla  
Başlıkta benim girip maç atmaya seviye atlatmaya maalesef zamanım yok bunu nasıl çözebiliriz? Forumdan yardımcı olurum diyen varsa Steam hesabını da vereyim düşürsün kasaları hatta zamanında Prime aldık girmiyorum bile oyuna imkanım varken para kazanmamak koyuyor. Açıkçası çözüm önerisi olan varsa önerilere açığım yoksa boşa almış gibi olacak Prime üyeliğini.

Ben de aynı durumdayım. 15 dolar boşa gitmiş gibi hissediyorum.

No pain no gain. Çok değil biraz oynarsanız haftalık droptan kasa düşüyor. Arkadaşıma 55 dolarlık kasa düştü. Pazarda sattı hangi oyunu alsam diye düşünüyor şuan.

Başlıkta benim girip maç atmaya seviye atlatmaya maalesef zamanım yok bunu nasıl çözebiliriz? Forumdan yardımcı olurum diyen varsa Steam hesabını da vereyim düşürsün kasaları hatta zamanında Prime aldık girmiyorum bile oyuna imkanım varken para kazanmamak koyuyor. Açıkçası çözüm önerisi olan varsa önerilere açığım yoksa boşa almış gibi olacak Prime üyeliğini.
Bi zamanlar çok uğraşıyordum ama şansta çok önemli. Bazı tanıdıklarım tek seferde 50-60TL kazanırken, ben en fazla 12TL'lik bir eşya düşürmüştüm.
Eziyeti çekmek lazım ama arkadaşlarla girdiğiniz zaman eziyetin, "e'si" kalmıyor.

Seviye atlamadan eşya düşürmek diye bir şey yok maalesef. Ayrıca Prime'dan tek beklentin eşya düşürüp para kazanmak ise hiç almasaydın daha iyiydi. Her hafta düşen çoğunlukla 1 dolar etmeyen kasalardan ve yanındaki 3 centlik skinlerden ne olur ki? Prime'a gelir aracı olarak bakmak aşırı saçma. Pahalı eşya dropları da zaten çok nadir.

Para kazanmak için daha efektif yollar var.

Çok geç kalmışsın ben asla oynamadım internet cafe 1.6 modlarını saymazsak. ama Discord üzerinde fazla oynayan arkadaşlarımın dediklerine göre artık haftada 1 kasaya düşürülmüş. hergün 2 saat kuralın var ayrıca AFK olmayacaksın bot modlarını oynamayacaksın. ve hesabını kimse ile paylaşma çalınacaktır kesinlikle Technopat sorumluluğu almaz Steam da almaz.

Ben de çok oynamıyorum ama kasayı da düşürmeden bırakmıyorum. Her çarşamba drop yenileniyor ölüm maçında 800+800 puanı iki-üç maçta kasıp çıkıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı