CS 2 seçkin alınır mı?

readsfurkan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Sapphire XFX RX 6600XT Anakart: ASUS TUF Z370 PLUS GAMING Ram: ASUS TUF 8x2GB 3200MHz HDD: WD Blue WD10EZEX 1TB Monitör: Lenovo G24-20 165Hz 0.5ms
Meslek
öğrenci
Parası cıkar mı, alınır mı?

Parasını çıkarabilirsin, ama biraz uzun sürer diye düşünüyorum. Eskiden kasa rastgele oyun içinde düşüyordu şimdi haftada 1 kere 1 tane olacak şekilde düşüyor. Ha alınır mı dersen; oyunda hile çok ama yine de oynamak istiyorsan neden olmasın.

Seckin de hile geliyor mu?

Aynı soruyu ben sorup aldım 1 haftada 2 kasa düşürdüm 2 dolar yapıyor en fazla 5-6 ayda çıkartıyor sanırım parasını. Fakat şöyle bir olay var oyunda arkadaşın yoksa sıkıntı çekmen çok olası özellikle Rus ve Türk oyuncular tabiri caizse zekasal problemlere sahipler. Grup olarak girip grup dışındaki oyuncuyu kışkırtmaya yer arıyorlar bu saçma olaya hala çözüm bulamamaları cidden çok komik. Sonuncu olmasına rağmen utanmadan chat yapan çoluk çocuklarla dolu kitlesel olarak gerçekten rezalet bir seviyede bunu bilerek almanı tavsiye ederim. Eğer arkadaşınla gireceksen çok sorun yaşamazsın en azından sebepsiz yere kicklenmezsin.

Haklısın bu olaydan dolayı 2 haftadır banliyim rekabetciden sirf trollemek icin odadan atiyorlar.

Çok saçma bir olay gerçekten kafa dağıtmak için nadiren giriyorsun onda da çoluk çocukla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Bizim milletle sağda solda dalga geçmelerinin bir sebebi de bu toksiklik, kendi kendimizi rezil ediyoruz başka bir şey değil. Prime alınca biraz daha düzelir belki dedim malum 15 dolar olunca herkes alamıyor ama değişen bir şey olmadı bende sadece hile kullanımı çok daha az o yönden Prime alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı