Yeni aldım seckini. Drop sistemini anlatabilir misiniz? Ve bir seçkin olmayan arkadaş ile oynarken rank kasilir mi? Kasilmiyorsa ona seçkin hediye edebilir miyim? Ayrıca pahalı kasa düşürme olasılığı veya pahalı skın düşürme olasılığı ne kadar?
Eğer deli gibi CS oynuyorsan kesinlikle almanı tavsiye ederim seçkini. Parasal olarak zaten aşırı oynamandan kaynaklı seçkine verdiğin parayı 2-3 ayda çıkartırsın.
Hayır değişiyor. 1 kasa 2 skinde olabilir. Ayrıca sticker değil sprey veriyor.
Seçkin hediye edemezsin. Hile gelme olasılığı 2 kat artmaz, seçkinde rank olduğu için normale göre daha çok hile var.
Vallaha CS2 de her zaman hile var. Seckindede rekabetcide de değişmiyor maalesef 11 yıldır oynuyorum. CS:GO'da hiç yoktu neredeyse her şeyini özler oldum CS:GO'nun.
Her çarşamba günü olması gerekiyor sana bedava kasa, skin aynı zamanda sprey olan haftalık ödül veriyor ve bu ödülleri satabiliyorsun. En pahalı düşürebileceğin kasa 1.15 doılar. Genelde 0.15-0.30 arası düşer.
Yeni aldım seckini. Drop sistemini anlatabilir misiniz? Ve bir seçkin olmayan arkadaş ile oynarken rank kasilir mi? Kasilmiyorsa ona seçkin hediye edebilir miyim? Ayrıca pahalı kasa düşürme olasılığı veya pahalı skın düşürme olasılığı ne kadar?
Hocam şöyle söylüyeyim geçen sene 400TL'ye aldım seçkini ve 1 defa 40 dolarlık kasa düşürdüm geçen gün de kasadan gut knife gamma doppler çıkarttım hiç para atmadan 300-400 dolar falan kazandım. Şans işi tabii ki ama kendi parasını çıkartır rahat.
Hayır, non-Prime da daha çok aim hilesi gelecektir fakat Prime da daha fazla legit hile var. Sadece wallhack veya silent aim kullanan. Bu yüzden dolayı hile olduklarını anlamıyorsunuz. 15 dolar vermiş birisi direkt banlanmak için spinbot açmaz zaten.
Her gün oynuyorum seçkin 1 maçta ortalama 2-3 hile oluyor.