CS 2 Shanghai Major Pick'em seçimleri nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdiden 5'ledik teşekkürler @Metin Eren Türkmen. Elmas olursa tadından yenmez. Yıllardır altın jetonda kalıyordum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_81.png
    Screenshot_81.png
    593,4 KB · Görüntüleme: 36
Play-off'ları tahmin etmesi çok zor olacak. Herhangi bir takım büyük final görebilir, bakalım tahminler tutacak mı.

Navi ile FaZe eşleşeceğini kaçırmışım, benim 5 garanti oluyor o zaman.

Eşleşmiyormuş :D Navi, MOUZ ve FaZe üçlüsünden birinin alması şart 5 olması için. Bakalım yarına kaldı benimki.

Son düzenleme:
Eşleşmiyormuş :D Navi, MOUZ ve FaZe üçlüsünden birinin alması şart 5 olması için. Bakalım yarına kaldı benimki.
Furia kazanınca oradaki eşleşmeyi bozdu, keşke Spirit koysaydınız.

Play-off'ları tahmin etmesi çok zor olacak. Herhangi bir takım büyük final görebilir, bakalım tahminler tutacak mı.
Şu anki performanslara göre Vitality - Mongolz finali çok olası gibi duruyor, Mongolz'un sağlam bir galibiyet serisi de bulunuyor. Eşleşmeleri görünce bakarız artık.

Furia kazanınca oradaki eşleşmeyi bozdu, keşke Spirit koysaydınız.

Aynen o yüzden oldu. 3:0'a Spirit yerine Navi koyacaktım Spirit'i de alta ama son anda kalsın dedim. Ancak Navi, MOUZ ve FaZe'den en az biri kesin çıkar gibi ya, çıkamazsa saçma olur.

Neyse, MOUZ 3-2 ile tam 5 oldu ve geçtim. Daha tutarsa ekstrası olur artık.

Son düzenleme:
Bu sene umarım elmas yaparız ya playoff seçimleri çok sıkıntı, Mongolz koyasım var aslında finale çünkü inanılmaz bir performansla geldiler ancak Vitality, Spirit ve G2 da finali rahat oynayabilecek takımlar bakalım neler olacak

1733662388060.png

Valla benlik sıkıntı yok, elmas olmasa da olur. Katowice 2019, Berlin 2019 ve Stockholm 2021 elmas bende. Diğerleri de komple altın şükür aşağısına düşmedik.

Tamamen keyfi olarak Mongolz'u champ koyucam playofflarda. Ha gümüş ha altın farketmiyor benim için. İlk aşamadan gidince moralim bozuldu. Elmas yolundaki arkadaşlara başarılar.

Ben de tam 5 yapmışım. İlk kez aldım rozeti, elmas yapamasam da altın yaparım umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı