Vicente14
Kilopat
Bu gece CS 2'ye gireyim, birkaç maç atıp rank kasayım dedim. Fakat oyunun başından sonuna kadar yaşadıklarım beni deliye çevirdi. Aim'i tam oturtuyorum, adamı tam nişan alıp sıkıyorum, ama bir türlü vuramıyorum. Spreyi deniyorum, tutturuyorum ama işe yaramıyor. Tek tek sıkıyorum, yine sonuç yok. Bombayı kuruyorum, stratejik bir yerde pusuya yatıyorum. Derken, rakip koşa koşa arkasını dönmüş halde yanıma kadar geliyor. Aramızda neredeyse 1 metre bile yok. Sarjörün tamamını boşaltıyorum ama adam bir türlü ölmüyor. Sonunda arkasını dönüp beni öldürüyor.
"spray tutturamıyorsun" diyeceksiniz ama silah ne kadar sekerse seksin adam tam dibimde olduğundan tüm mermilerin isabet etmesi gerekiyor.
40-60 civarında bir ping ile oynuyorum, yani oyun çok da gecikmiyor aslında. Oyuna da yeni başlamadım, 5-6 yıldır oynuyorum. CS:GO'da bu tarz bir şey pek yaşamadım. Çok üst düzey bir oyuncu değilim, ama çaylak da sayılmam. Dün gece bu sorun yüzünden sinirden oyunu kapatma noktasına geldim. Bu sadece benim mi başıma geliyor? Benzer şeyler yaşayan var mı?
"spray tutturamıyorsun" diyeceksiniz ama silah ne kadar sekerse seksin adam tam dibimde olduğundan tüm mermilerin isabet etmesi gerekiyor.
40-60 civarında bir ping ile oynuyorum, yani oyun çok da gecikmiyor aslında. Oyuna da yeni başlamadım, 5-6 yıldır oynuyorum. CS:GO'da bu tarz bir şey pek yaşamadım. Çok üst düzey bir oyuncu değilim, ama çaylak da sayılmam. Dün gece bu sorun yüzünden sinirden oyunu kapatma noktasına geldim. Bu sadece benim mi başıma geliyor? Benzer şeyler yaşayan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: