CS 2 The Armory ne zaman bitecek?

Kaypexy

Picopat
Daha fazla  
CS 2 the armory operasyonu ne zaman bitecek? Ona göre satın alacağım. Bugün alırsam bitirebilir miyim?

En az 3 ay sürecek. 1 günde bitirmen çok zor.

İlk çıktığından beri kasıyorum ilk 5 bileti bitirdim şu an 2. sefer 5 bilet kasıyorum onunda ortasına geldim.

Kasması çok zor değil sadece oyunda uzun vakit istiyor toplam 17-18 saat olmuştur oynayalı basit eğlence ile hızlı kasılıyor.
Kasa almayı düşünüyorum. Tamamen yatırım yapmak istiyorum, sizce mantıklı mı?

Kasa almayı düşünüyorum. Tamamen yatırım yapmak istiyorum, sizce mantıklı mı?

Kasa almak kendini bir nevi garantiye almak riski en az olan yatırım tarzıdır uzun vade için çok mantıklıdır.

Önceki operasyonlarda genel olarak sınırlı sayıda olduğu için 1 yıl ve sonraki yıllarda güzel bir değer kazanması çok daha olası.

Kasa almak kendini bir nevi garantiye almak riski en az olan yatırım tarzıdır uzun vade için çok mantıklıdır.

Önceki operasyonlarda genel olarak sınırlı sayıda olduğu için 1 yıl ve sonraki yıllarda güzel bir değer kazanması çok daha olası.

1 senede bu artar mı ki yoksa hemen elden çıkartmak mı lazım zaten kasalarla 3. 4. ve 5. bileti beleşe getirmiş olacağım 1.bilet de beleşe geldi düşen itemler sağ olsun 2. yi kendim aldım haftaya kadar banlı beklemek de istemedim bu hesap da 5 kassam bende 2.hesaba geçerim ona da bir Pass almak şart ama.
Kasalar düşer mi 1 yılda daha mı değer kazanır çok tereddütlüyüm.

1 senede bu artar mı ki yoksa hemen elden çıkartmak mı lazım zaten kasalarla 3. 4. ve 5. bileti beleşe getirmiş olacağım 1.bilet de beleşe geldi düşen itemler sağ olsun 2. yi kendim aldım haftaya kadar banlı beklemek de istemedim bu hesap da 5 kassam bende 2.hesaba geçerim ona da bir Pass almak şart ama.
Kasalar düşer mi 1 yılda daha mı değer kazanır çok tereddütlüyüm.

Kasa ve piyasa durumu aşırı oynak bir gece 4-5 dolar iken kasa şu an 1 dolar civarına geriledi 2 hafta sonra tam olarak piyasa stabil olduğunda belli olur.

Kasa ve piyasa durumu aşırı oynak bir gece 4-5 dolar iken kasa şu an 1 dolar civarına geriledi 2 hafta sonra tam olarak piyasa stabil olduğunda belli olur.
Evet niye olmuş cidden 1 dolar olmuş daha gece 5 di neredeyse moralimi bozdu 1.pass beleş 2.yi aldım hızlı olsun diye 3 4 ve 5 i kasalarla çıkartırdım 3 dolar bile iyiydi parasını fazlasıyla çıkartıyordu aslında

1 haftaya ban bitiyor satıp 3 pass daha mı almalıyım ki dursun mu
Sırf kasa mı bassam yine yoksa deagle, m4 ve süs iyi olur mu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı