CS 2 ücretsiz alındığı zamandan sonra drop düşer mi?

Attalian

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, CS:GO'da drop bildiğim kadarıyla oyunu daha önce satın alanlara atılıyordu. Oyun ücretsiz olduktan sonra alanlar için de yine bir satın alma isteniyordu. Şimdi CS2 kütüphaneme gelmiş gözüküyor, ben bunu indirip level atlasam drop alabilecek miyim?

Arkadaşlar merhaba, CS:GO'da drop bildiğim kadarıyla oyunu daha önce satın alanlara atılıyordu. Oyun ücretsiz olduktan sonra alanlar için de yine bir satın alma isteniyordu. Şimdi CS2 kütüphaneme gelmiş gözüküyor, ben bunu indirip level atlasam drop alabilecek miyim?

Hayır yine de seçkin satın alman lazım. Sadece oynayabilirsin.

Hayır yine de seçkin satın alman lazım. Sadece oynayabilirsin.

Seçkini almak için mağazadan sepetime ekleyip sepete geldiğimde "Bu oyuna zaten sahipsiniz." yazıyor. Daha önceki oyunda seçkin almıştım. Bu oyun anladığım kadarıyla güncelleme gibi gelmiş. Bu nedenle orada aldığım seçkin burada da aktif olmuş sayılacak mı? Yoksa yeni bir satın alma yapmam mı gerek? Siz CS2 çıktıktan sonra bir satın alma yaptınız mı?

Seçkini almak için mağazadan sepetime ekleyip sepete geldiğimde "Bu oyuna zaten sahipsiniz." yazıyor. Daha önceki oyunda seçkin almıştım. Bu oyun anladığım kadarıyla güncelleme gibi gelmiş. Bu nedenle orada aldığım seçkin burada da aktif olmuş sayılacak mı? Yoksa yeni bir satın alma yapmam mı gerek? Siz CS2 çıktıktan sonra bir satın alma yaptınız mı?
Seçkininiz var, oynayabilirsiniz.

Seçkini almak için mağazadan sepetime ekleyip sepete geldiğimde "bu oyuna zaten sahipsiniz." yazıyor. Daha önceki oyunda seçkin almıştım. Bu oyun anladığım kadarıyla güncelleme gibi gelmiş. Bu nedenle orada aldığım seçkin burada da aktif olmuş sayılacak mı? Yoksa yeni bir satın alma yapmam mı gerek? Siz CS2 çıktıktan sonra bir satın alma yaptınız mı?

Yeni bir satın alma gerekmez ve evet CS2 de drop düşer başka bir satın alım yapmanıza gerek yok.

CS:GO'da seçkin aldıysan o hesaba bir daha almana gerek yok aynı seçkin oraya geçiyor.

Hayır oynarsın o zaman ben önceki oyunda da seçkinin yok sandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı