15 bin TL bütçede Gigabyte M27Q3 alınır mı?

Yaptım evet, ilk izlenimler de gayet iyi. Testlerde bir problem göremedim. Renkler, parlaklık, malzeme kalitesi vs. henüz içime sinmeyen bir şey olmadı, CS2 performansı da çok iyi bakalım umarım böyle memnun devam eder..
Hocam monitörü tam aşağıya indirdiğinizde kaç cm yüksekliği oluyor. Çocuğun masada 43cm kadar yükseklik var. Araya sığarmı diye merak ediyorum. Zahmet olmazsa ölçerseniz sevinirim

MSI'ın srgb modu biraz daha iyi gibi ama şans faktörü de önemli. Size kesin iyi bir ünitenin denk geleceğini söyleyemem. DCI-P3 renk uzayın da MSI biraz daha iyi çıkmış. Yine de çok elzem bir fark göremedim. Parlaklık da Gigabyte biraz önde. Kontrast oranları benzer. Gigabyte tarafında tüm yenileme hızlarında makul bir performans gösteriyor. MSI da sadece yüksek yenileme hızını test etmişler onda da gayet yeterli. Aradaki farklar ufak tefek gözüküyor.

Kullanıcı yorumlarına, fiyata, taksite, sunduğu ek özelliklere vs bakın. Aradaki farklar dediğim gibi atla deve değil. Birini aldığında niye diğerini almadım diyeceğini sanmıyorum.

Hz, renk gamutu, biraz daha iyi srgb modu, daha iyi piksel OverDrive optimizasyonu gibi farklılıklar var. Biraz daha gelişmiş modeller ancak çağ atlatmaz. Güçlü bir sistemin varsa ve 15k Bütçen varsa az daha koyup 4k almak daha mantıklı olur.

U27g4r, 27m2N3800a veya M27up.
M27UP incehsapta indirime girmiş 15,499 lira oyun ikinci planda amaç daha çok web yazılım öğrenme film izleme günkük işler vs. alınır mı? bir çok 2k monitör ile aynı fiyatına geliyor. gigabyte garantisi falan iyi mi acaba. aslında başka bir mesajında dediğin Xiaomi Mini LED LCD Monitör G Pro 27i Eu monitör var ama kırmızı ışık sorunu falan var diyorlar gözüm kesmedi.

M27UP incehsapta indirime girmiş 15,499 lira oyun ikinci planda amaç daha çok web yazılım öğrenme film izleme günkük işler vs. alınır mı? bir çok 2k monitör ile aynı fiyatına geliyor. gigabyte garantisi falan iyi mi acaba. aslında başka bir mesajında dediğin Xiaomi Mini LED LCD Monitör G Pro 27i Eu monitör var ama kırmızı ışık sorunu falan var diyorlar gözüm kesmedi.
QD-Mini led olması mı sizin için önemli, yoksa 4k olması mı? Xiaomi daha yüksek renk gamutuna, parlaklığa, kontrast oranına ve daha iyi siyahlara sahip. Gigabyte ise 4k çözünürlüğe sahip.

çözünürlük değil bu ebatta 4k olmasa da olur. almışken iyisi olsun maksat birde bdremux film izlemek asıl maksat. oyun olarak iddiamız yok. çocuklar seneye falan oynar belki. doğru doygun renk kaliteli panel .

çözünürlük değil bu ebatta 4k olmasa da olur. almışken iyisi olsun maksat birde bdremux film izlemek asıl maksat. oyun olarak iddiamız yok. çocuklar seneye falan oynar belki. doğru doygun renk kaliteli panel .
Çözünürlük haricinde Xiaomi bariz daha iyi. Bence Xiaomi daha iyi bir seçim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı