CS2'de karşı takımdaki adama laf attım. O da onun üzerine chate adımı ve soyadımı attı. Bir şey yapabilir mi?
CS2'de karşı takımdaki adama laf attım. O da onun üzerine chate adımı ve soyadımı attı. Bir şey yapabilir mi?
Ne biliyim öyle birden yazınca ürperdim birazKankam 15 dk ye evinin önüne bomba ihbarı adına gelirler.
Bir şey yapamaz hocam merak etmeyin. Anca klavye delikanlılığı yapıyor. Muhtemelen -18 yaşında bir çocuk. Kafaya takmayın.
Ne bileyim öyle birden yazınca ürperdim biraz.
CS2'de karşı takımdaki adama laf attım. O da onun üzerine chate adımı ve soyadımı attı. Bir şey yapabilir mi?
Hocam adınızı soy adınızı siz vermediyseniz nasıl buldu?
Ad soyadla bulamaz, adınız soyadınız çok çok nadir değilse, hadi buldu diyelim evine sahte ihbar vb. atar en fazla, çok bir şey olma yani.CS2'de karşı takımdaki adama laf attım. O da onun üzerine chate adımı ve soyadımı attı. Bir şey yapabilir mi?
Ad soyadla bulamaz, adınız soyadınız çok çok nadir değilse, hadi buldu diyelim evine sahte ihbar vb. atar en fazla, çok bir şey olma yani.
Bulsun ya reis ne yapabilir en fazla ? İhbar yolladı diyelim, polis gelir ifade alır 1 2 saat gider en fazla.Ben de benzerini yaşadım şahsen hiç umursamadım korkutmuyorlar.Bir ara arkadaşım bu işlerdeyi atat V44'ün paneli vardı oradan DC hesabına girdiğin IP'yi çekiyor evini bulup evinden seni buluyor yani ad soyad bulabilir bulamaz değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.