CS 2'de hala hile çok mu?

White Falcon

Zeptopat
Daha fazla  
Az önce elemanın biri geldi. Steam hesabı 1 seviyeydi, yani hiledir muhtemelen, değil mi? Ben de yeni seçkin aldım, 1 hafta falan oldu alalı. Normalde almayacaktım ama Valorant cidden bayıyor. FPS oyunlarını fazla oynamam, CS çok güzel olduğu için geri başladım. Ama hile işi canımı sıkmaya başladı. Yok mu çözümü falan? Önerilerinizi beklerim.

Az önce elemanın biri geldi. Steam hesabı 1 seviyeydi, yani hiledir muhtemelen, değil mi? Ben de yeni seçkin aldım, 1 hafta falan oldu alalı. Normalde almayacaktım ama Valorant cidden bayıyor. FPS oyunlarını fazla oynamam, CS çok güzel olduğu için geri başladım. Ama hile işi canımı sıkmaya başladı. Yok mu çözümü falan? Önerilerinizi beklerim.
Faceit. Onda bile hile var, gerisini sen düşün.
1773352020638.png

Elo sistemi olan bir oyunda hile hiçbir zaman bitmez. Eski CS ve CoD1-2'de elo mu vardı?

Millet sunucu satın alırdı 12 kişilik, 5vs5+2 spectator klan maçı yapardı. Her ay sunucu parası öderdik klanca. Elo melo yoktu hangi takımın ne kadar güçlü olduğunu o sunucuya girince anlardın. Küsküyü yediğinde eksiklerini görüp ona göre çalışırdın.

O ekranda gördüğünüz zümrüt elolar immortallar radyantlar olduğu müddet hile işi bitmeyecek çünkü rütbeye talep var ve talebi olan her şeyin satılması için bir yol bulunur.

Son düzenleme:

Seçkinde de hile geliyor. Özellikle güven faktörü düşükse fena derecede kaynıyor. Adam açık açık belli etse de ban yememesi ayrı komik.

Güven faktörü önemli. 10 maçta 1 ya da 2 tane wh anca geliyor bana.

Seçkinde de hile geliyor. Özellikle güven faktörü düşükse fena derecede kaynıyor. Adam açık açık belli etse de ban yememesi ayrı komik.

Hocam seçkinde zaten 25-30 k civarı bildiğiniz 5V5 hile gibi bir şey. Seçkin çöplükten beter durumda. FACEIT'de bile hileler var ama seçkindeki kadar değil tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı