CS 2'de hileler azalacak mı?

aurax1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx 6600 10gb ryzen 5 5600 16gb ram
Meslek
öğrenci
Biliyorsunuz ki CS 2 beta olarak çıktı ve beğenildi de fakat benim merak ettigim bir konu var. Bu hileler azalacak mı? Yeni hile koruması geliştirdik dediler ama onun da hilesini geliştirdiler. Artık çok bıktım hilelerden. Prime olsan bile hileler surekli geliyor ve bu can sıkmaya başladı artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Betadayken hile olmaz. Sonuçta bedava değil. Banlandın mı bir daha girmen zor. Bu yüzden betada hile olmaz bence ama herkese açık olunca hile bayağı artar. Sonuçta en popüler oyunlardan biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar her oyunun hilesi vardır ve kırılamayacak bir anticheat yoktur. Bu sebeple işin çakallığını çözene kadar hile olmaz olsa da görmeyiz direkt banlanırlar. Ben en az 1 yıl hile görmeyiz diyorum.

Betadayken hile olmaz. Sonuçta bedava değil. Banlandın mı bir daha girmen zor. Bu yüzden betada hile olmaz bence ama herkese açık olunca hile bayağı artar. Sonuçta en popüler oyunlardan biri.

Arkadaşım hile kullanmaktan VAC ban yedi ve oyun tam çıkınca ban yediği hesaptan af almayacak. Yani beta listesinden de atıldı, envanterde gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı