CS2'de hileler azalacak mı?

Şuana kadar duyurdukları CS2'nin yalnızca bir kısmı ve ilerleyen günlerde yeni özellikleri de duyuracaklar. Ben oyuncuların en büyük şikayeti hile olduğundan buna kesin el atılacağını düşünüyorum. Ama CS'nin kitlesi o kadar büyük ki her türlü duvarı kırıp hile açanlar olacaktır.
Ya her türlü açanlar olur ama bildiğim kadarı ile gına getirmiş bir sorun hile sorunu şu an.

Seçkin hesap almayı düşünüyorum ama seçkinde bile çok hile var duyduğuma göre. CS:GO 2'de buna bir önlem alınacak mı, hileler azaltılacak mı? Böyle bir vaat ya da planlama var mı arkadaşlar?
Hile sistemini geliştirdiler, maç ortasında hile algıladığında maç iptal olucak. Bu özellik CS2'ye geldi. Kapalı beta da çok hile görebilirsiniz, sebebi ise daha kapalı beta olması geliştirilmemesi. CS2 gümbür gümbür geliyor!

Büyük bir güncelleme olacağı için hile konusunda bir çalışmalar yapılmıştır mutlaka. Şunu unutmayın ki rekabetçi oyunlarda hilelerin tamamını engellemek çok zor, imkansız gibi. Bu yüzden her türlü hilelere gelme ihtimaliniz var. Büyük önlemler alınırsa hileler konusunda büyük düşüş yaşanır.

Seçkin hesap almayı düşünüyorum ama seçkinde bile çok hile var duyduğuma göre. CS:GO 2'de buna bir önlem alınacak mı, hileler azaltılacak mı? Böyle bir vaat ya da planlama var mı arkadaşlar?
Cs:go seçkinde bana hile denk gelmedi şuana kadar. Normal Cs'de bile 1-2 yıla göre hileler azaldı önceden çok denk geliyordu. - prime yoktu o zamanlar - Her türlü alınır hatta nays ile almanı tavsiye ederim hem ilk yatırmanda galiba 20 tl indirim veriyordu bir de üstüne cashback var galiba oyunu aldıktan sonra 50 tl geri geliyor.

Yeni sistem falan biraz hikaye hileciler her türlü yolunu buluyor. Envayi çeşit hile hurda var mesela adamın kafasına birazcık yakından vuruyor önceki ticke alıp adamın kafasından vurmuş gibi yapıyor hile tabi bu eskiden vardı ve sadece bir örnek.
images (11).jpeg

Yeni sistem falan biraz hikaye hileciler her türlü yolunu buluyor. Envayi çeşit hile hurda var mesela adamın kafasına birazcık yakından vuruyor önceki ticke alıp adamın kafasından vurmuş gibi yapıyor hile tabi bu eskiden vardı ve sadece bir örnek. Eki Görüntüle 1727511
Sunucununda bir işleyişi var zaman akıp gidiyor. Geçmişe dönük tick'e veri göndermiş gibi yapıp bir sonraki tickten sunucuyu nasıl kandırabilir ki. Kulağa mantıksız geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı