CS 2'de hileler neden ban yemiyor?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cidden uzun zamandır bu lanet olası oyunu oynamıyordum. Tekrardan başladım 10k elodan ve 14K'a kadar yükselebildim. Şimdi hep o elolardayım. Sebebi ise hileler. Oyunda inanılmaz derecede hile var. Rakip açıyor, rakip açtı diye benim takımımdaki adam açıyor. Kötü olan şey ise kimsenin ban yemediğini görmedim 2 haftadır. Çok da belli ederek oynuyorlar. :D İncelemelerine bakıyorum herkes olumlu yapmış, biraz akıllı olsa millet, oyunu oynamaz, olumsuz yorum yapar bir şey yapar. Belki 1-2 haftalığına düzeltirler oyunu. :D Cidden yazık kafasına Valve'in.

Cidden uzun zamandır bu lanet olası oyunu oynamıyordum. Tekrardan başladım 10k elodan ve 14K'a kadar yükselebildim. Şimdi hep o elolardayım. Sebebi ise hileler. Oyunda inanılmaz derecede hile var. Rakip açıyor, rakip açtı diye benim takımımdaki adam açıyor. Kötü olan şey ise kimsenin ban yemediğini görmedim 2 haftadır. Çok da belli ederek oynuyorlar. :D incelemelerine bakıyorum herkes olumlu yapmış, biraz akıllı olsa millet, oyunu oynamaz, olumsuz yorum yapar bir şey yapar. Belki 1-2 haftalığına düzeltirler oyunu. :D cidden yazık kafasına Valve'in.

Dediklerinizde haklısınız hocam adam mevlana hilesi açıyor banlanma yok:D

Cidden uzun zamandır bu lanet olası oyunu oynamıyordum. Tekrardan başladım 10k elodan ve 14K'a kadar yükselebildim. Şimdi hep o elolardayım. Sebebi ise hileler. Oyunda inanılmaz derecede hile var. Rakip açıyor, rakip açtı diye benim takımımdaki adam açıyor. Kötü olan şey ise kimsenin ban yemediğini görmedim 2 haftadır. Çok da belli ederek oynuyorlar. :D İncelemelerine bakıyorum herkes olumlu yapmış, biraz akıllı olsa millet, oyunu oynamaz, olumsuz yorum yapar bir şey yapar. Belki 1-2 haftalığına düzeltirler oyunu. :D Cidden yazık kafasına Valve'in.

"Я играл с тобой в игры :D" Çeviri: Seninle oyunlar oynadım
Şaka bir yana Valve VAC gibi efsane bir tespit sistemini kullanmıyor.

Parali hile kullaniyorlar, suan ismini vermeyecegim, Valve'de hicbir sey yapmiyor.

Geçen bir Rus diyordu aylık 30€ diye. Oyun bedava hile 30€ olunca Valve para kazanıyor diyenlere bir şey diyemeyeceğim.

Hocam Valve oyunla ilgilenmedikçe böyle kalacak ve şuan da hile sistemi yerine operasyon çıkarıp para kazanmaya odaklandıklarına eminim. Ben çareyi faceit'te buldum, hile yok, smurfler ban yiyor rahat rahat oynuyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı