CS 2'de hileler neden ban yemiyor?

Hocam Valve oyunla ilgilenmedikçe böyle kalacak ve şu an da hile sistemi yerine operasyon çıkarıp para kazanmaya odaklandıklarına eminim. Ben çareyi FACEIT'te buldum, hile yok, smurfler ban yiyor rahat rahat oynuyorsunuz.

Kanka yanlış anlamada faceita nasıl hile yok günde 10 maç atıyorsam en az 3 maç hile geliyor ve ban yemiyor takımca raporlamamıza rağmen.

Cidden uzun zamandır bu lanet olası oyunu oynamıyordum. Tekrardan başladım 10k elodan ve 14K'a kadar yükselebildim. Şimdi hep o elolardayım. Sebebi ise hileler. Oyunda inanılmaz derecede hile var. Rakip açıyor, rakip açtı diye benim takımımdaki adam açıyor. Kötü olan şey ise kimsenin ban yemediğini görmedim 2 haftadır. Çok da belli ederek oynuyorlar. :D İncelemelerine bakıyorum herkes olumlu yapmış, biraz akıllı olsa millet, oyunu oynamaz, olumsuz yorum yapar bir şey yapar. Belki 1-2 haftalığına düzeltirler oyunu. :D Cidden yazık kafasına Valve'in.

Gerçekten ban yemiyorlar bir oyunumda karşıdaki adam açtı sonra bizden bir Rus açtı SSG ile herkesi indiriyorlar hile vs hile kısaca maç 10-7 oldu ve "VAC live, bir hileci tespi etti" şeklinde uyarı aldı oyun ve iptal oldu iki hesabın da URL'sini kopyalayıp not defterime kaydettim aradan 1 hafta geçmesine rağmen ban yemediler

2025 Mart ayının 3' nde aynı şekilde maç tekrarından izlediğim bir çocuk vardı CS de yeni sanırım deyim yerindeyse b*k gibi oynuyordu hile olmasına rağmen oyunu kazanmıştık onun da URL'sini kopyaladım ara ara kontrol ediyorum ve adam en son 3 gün önce oyuna girmiş toplam saati 475 civarı hala daha ban yememiş

Valve'ın artık bile isteye bu hilecileri tuttuğuna eminim

Bende bıktım hileden gidip seçkin aldım, azaldı fakat bitmedi. Yine de şu an oynanabilir seviyede. Ama bitmiyor tabii ki.

Bu hile yapan arkadaşların beyinlerini incelemek isterim. Bir oyun oynuyorsun ve herkesin yerini biliyorsun görüyorsun ne zevki kalıyor anlam veremiyorum. YouTube'da video izlemek gibi bir şey.

Yasaklanmıyorlar çünkü valve hileye izin veriyor bu bariz bir şekilde ortada. Oyun içi bekleme cezasından başka bir işlem yapılmıyor. Şüpheli izleme sistemi getirdiler sadece belli başlı üç beş kişi izliyormuş çoğunluk müfettişlik alabilse yavaşlatılırdı şimdi önlerine bile geçen yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı