CS 2'de kasa sistemi değişimiyle oynamaya başlanır mı?

Eskay19

Decapat
Daha fazla  
CS için seçkin almıştım. CS 2'de kasa sistemi değişeceği ve hiç oynamayanlar için avantajlı olacağını gördüm, oynayayım mi yoksa CS 2'yi mi bekleyeyim ya da haftada bir kasa düşürüp başka girmeyeyim mi ne dersiniz?

CS için seçkin almıştım. CS 2'de kasa sistemi değişeceği ve hiç oynamayanlar için avantajlı olacağını gördüm, oynayayım mi yoksa CS 2'yi mi bekleyeyim ya da haftada bir kasa düşürüp başka girmeyeyim mi ne dersiniz?
Hiç oynamayanların avantajlı olacağı bir şey yok. Artık level atladığınızda kasa düşecek.

Salı gece 12 den sonra yani çarşamba günü geceleri 3 yada 4 gibi sıfırlanıyor kasa düşme şeysi, level atlama barını çarşamba günlerine kadar sonlara doğru yaklaştır, zaten haftalık xp bonusu veriyor, tam çarşamba günü gündüz istediğin bi vakitte herhangi bi oyun modu oyna direkt kasayı alırsın, haftalık xp bonuslarını düzgün kullanırsanız her hafta çarşamba günü garanti drop almış olursunuz.

Avantaj dediğin şey muhtemelen 1 leveldan 2 levela çıkmak için gereken puanın 2 leveldan 3 levela çıkmak için gereken puandan az olması. Ama bu bir avantaj sağlamaz çünkü haftada 1 kere drop düşürebileceğin için 1 levelkan 1 maç atınca level atlarsın 5 levelkan 2 maç atınca gibi. Ama ikisinde de 1 kasa düşer ve yine hafta yenilenmesini beklemek zorunda kalırsın. Dediğim gibi bu bir avantaj sağlamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı