CS 2'de kasaları ne zaman satmak mantıklı?

Sterling_RED

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kasaları direkt satıyor musunuz? Yoksa indirim vakti mi satışa koyuyorsunuz? Ben direkt satıyorum, nedeni şu indirim vakitlerinde kasaları herkes satacağı için direkt satışa koyuyorum. Bu konu hakkında yorumlarınız vs. varsa dinlemek isterim.

Arkadaşlar selam, kasaları direkt satıyor musunuz? Yoksa indirim vakti mi satışa koyuyorsunuz? Ben direkt satıyorum, nedeni şu indirim vakitlerinde kasaları herkes satacağı için direkt satışa koyuyorum. Bu konu hakkında yorumlarınız vs. varsa dinlemek isterim.
CS2'den almış olduğun kasayı satmak istiyorsan, genellikle çarşamba gününden 5 gün sonra sabah 7 gibi o haftanın en yüksek fiyatına satarsın.

Elinde galeri kasası, csgo silah kasası 1, bravo kasası tarzı kasalar yok ise sat gitsin. Değerlenmez. Ancak değerlenirse drop havuzundan düşerse o da şu anki kasalar için zor. Tehlikeli bölge kasası bile şu an 1 dolar havuzdan nadir düşüyor ama değersiz. Bir ara insanlar parçalanmış kasası biriktiriyordu şu an 0.35 dolar. Zaten 0.30 civarıydı yani gereksiz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı