CS 2'de ping problemi

HezeyaN

Decapat
Katılım
10 Şubat 2022
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TR de oynayanlar bile 30-40 pingde oynuyor bende 80-90 arası bir pingle oynuyorum sürekli. Tick olayı da kalktığı için pingi 25 olan adam ile dezavantajlı duruma düşüyorum. CS:GO'da 40 alırken neden CS2 de bu kadar fazla. Beta olabilir biliyorum fakat diğerlerinde bu sorunu hiç görmedim.
 
Beta ile alakası yok. Kabul edilebilir en yüksek ping değeri varsayılan 150'de geliyor. Onu önceden aldığınız pingin biraz üstünde bir değere çekin. 60 öneririm. Sorun çözülecektir.
 
Çözümü bulabildiniz mi?

Bugün bir oyunda 100 ping diğer oyunda 61 pibg ile oynadım. 3 maçı atmadım maalesef.

Aynı problem bende de var CS:GO'da Viyana üzerinden alırken CS2 de başka yerlerden aktarmaya çalışıyor.

Hocam çözemedim. FACEIT'i bile 50 pingle oynuyorum ama CS2 de olmuyor. Sanırım betadan dolayı. Zaten tick olayı tam olarak olmamış. 64 tickmiş sunucular şu anda betadan dolayı.
 
Betayla veya Sub-tick'le ilgisi yok bu durumun, CS2'ye ayırdıkları sunucunun konumu nedeniyle sürekli farklı suncular üzerinden aktarma yapmaya çalışıyor oyun. Ayrıca CS2'nin sunucu sayısı şimdilik kısıtlı sanırım. Zamanla düzelir.
 
Betayla veya sub-tick'le ilgisi yok bu durumun, CS2'ye ayırdıkları sunucunun konumu nedeniyle sürekli farklı suncular üzerinden aktarma yapmaya çalışıyor oyun. Ayrıca CS2'nin sunucu sayısı şimdilik kısıtlı sanırım. Zamanla düzelir.

Anladığım kadarıyla sunucuları genişletmemişler. Çok fazla kişi oynadığı için oyunu doluluk var ve uzak serverlara atıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı