Steam CS 2'de seçkin alınır mı?

salih42500

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce hiç CS 2 oynamadım, CS:GO içinde para harcamadım. Arkadaşım seçkin al, paranı 6 ayda geri kazanırsın, iyi bir skin çıkarsa çok para kazanırsın ve oyunu oynamak için motivasyonun olur gibi şeyler söylüyor. CS 2 oynamayı düşünüyorum. Seçkin almak mantıklı olur mu yoksa onun yerine oyun alsam daha mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında bir cephane biletiyle o parayı hayli çıkartıyordun. Artık cephane biletleri öyle değil ama seçkin alınca 6 ayda gerçekten oynanırsa ve biraz da şans varsa parasını çıkartır. Yani bence seçkin mantıklı. Ama yine de de sizin tercihiniz.

Alınır kasa düşürerek parasını rahatça çıkartırsın ve oynamak çok zevkli. hile var diyenlere inanma oyunda 2k saatim var maksimum 10 tane hile görmüşümdür ayda yılda oda.

Daha önce hiç CS 2 oynamadım, CS:GO içinde para harcamadım. Arkadaşım seçkin al, paranı 6 ayda geri kazanırsın, iyi bir skin çıkarsa çok para kazanırsın ve oyunu oynamak için motivasyonun olur gibi şeyler söylüyor. CS 2 oynamayı düşünüyorum. Seçkin almak mantıklı olur mu yoksa onun yerine oyun alsam daha mantıklı olur mu?

Hocam tamamen şans işi ben 80 haftada 35 dolar aldım 15 dolar seçkin parası çık 20 dolar kârim olmuş yani gülünç bir rakam ama benim arkadaşlar hep 1 ayda 2 ayda parasını aldı hele birisi 2 ayda 200 dolar aldı tamamen şans faktörü benim gibi şansin varsa insanı gerçekten hayattan soğutur milletin çıkardıklarını görünce. Ama ben bir hesaba daha alıp şansımi denemek istiyorum nedense.

Alınır, kar edilir ve paranı kesin çıkarırsın. Ben güzel bir skin çıkartmıştım 20 dolara satmıştım

7 ay önce seçkin almıştım ve haftalık droplardan gelen para ile toplamda 20 dolar para kazandım. Alınır ama gelecek drop biraz şans işi.

Kesinlikle alınması taraftarıyım 3-4 hafta önce 30 dolarlık USP düştü katlayarak çıkardım parasını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı