Daha önce hiç CS 2 oynamadım, CS:GO içinde para harcamadım. Arkadaşım seçkin al, paranı 6 ayda geri kazanırsın, iyi bir skin çıkarsa çok para kazanırsın ve oyunu oynamak için motivasyonun olur gibi şeyler söylüyor. CS 2 oynamayı düşünüyorum. Seçkin almak mantıklı olur mu yoksa onun yerine oyun alsam daha mantıklı olur mu?
Daha önce hiç CS 2 oynamadım, CS:GO içinde para harcamadım. Arkadaşım seçkin al, paranı 6 ayda geri kazanırsın, iyi bir skin çıkarsa çok para kazanırsın ve oyunu oynamak için motivasyonun olur gibi şeyler söylüyor. CS 2 oynamayı düşünüyorum. Seçkin almak mantıklı olur mu yoksa onun yerine oyun alsam daha mantıklı olur mu?
Hocam hile olayı aslında girilen modlara göre de değişebilir bana göre.Alınır kasa düşürerek parasını rahatça çıkartırsın ve oynamak çok zevkli. hile var diyenlere inanma oyunda 2k saatim var maksimum 10 tane hile görmüşümdür ayda yılda oda.
@MorgauS_0 PP az çok belli ediyor neden dislike attığınızıDüzenli bir şekilde oynamayacaksan almanı önermem çünkü değmez. 5 tur falan at bak bakalım sarıyor mu sarmıyor mu sarmazsa paran boşa gider yoksa.
Düzenli bir şekilde oynamayacaksan almanı önermem çünkü değmez. 5 tur falan at bak bakalım sarıyor mu sarmıyor mu sarmazsa paran boşa gider yoksa.
@MorgauS_0 pp az çok belli ediyor neden dislike attığınızı![]()
Oyunu kötülüyorsun dislike atarım tabii ki. Valorant oyuncusu olduğun çok belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.