Steam CS 2'de seçkin alınır mı?

Ben de aldım parasını çıkardım. O bakiyeyle de oyun aldım ancak şuan oyunu bıraktım öyle duruyor. Hile oyunu berbat etti. Bu arada seçkin almazsanız ve arkadaşlarınızda varsa garanti her el hile çıkıyor.

Son düzenleme:
Daha önce hiç CS 2 oynamadım, CS:GO içinde para harcamadım. Arkadaşım seçkin al, paranı 6 ayda geri kazanırsın, iyi bir skin çıkarsa çok para kazanırsın ve oyunu oynamak için motivasyonun olur gibi şeyler söylüyor. CS 2 oynamayı düşünüyorum. Seçkin almak mantıklı olur mu yoksa onun yerine oyun alsam daha mantıklı olur mu?

Oynamayı düşünüyorsan al zaten öbür türlü sarmaz ki bence her Steam hesabında seçkin olması gerekli.

Daha önce hiç CS 2 oynamadım, CS:GO içinde para harcamadım. Arkadaşım seçkin al, paranı 6 ayda geri kazanırsın, iyi bir skin çıkarsa çok para kazanırsın ve oyunu oynamak için motivasyonun olur gibi şeyler söylüyor. CS 2 oynamayı düşünüyorum. Seçkin almak mantıklı olur mu yoksa onun yerine oyun alsam daha mantıklı olur mu?

Steam'de oyunlara para vermemek ya da olabildiğince cüzi miktarlar vermek için iyi bir yöntem. Haftalık droplardan aldığın kasa ve (iyi fiyatlı) skinleri satarak gelen bakiyeyi biriktirebilirsin. Böylece indirim zamanlarında ucuza oyun alabilirsiniz ya da isterseniz ByNoGame gibi sitelerde skin alıp satarak bakiyeyi gerçek paraya çevirebilirsiniz.

Alınır kasa düşürerek parasını rahatça çıkartırsın ve oynamak çok zevkli. hile var diyenlere inanma oyunda 2k saatim var maksimum 10 tane hile görmüşümdür ayda yılda oda.
Hocam hile olayı aslında girilen modlara göre de değişebilir bana göre.

Seçkin alınca rekabetçi ve seçkin girebiliyoruz zaten onlarda pek hile yok ama diğer modlarda hileler daha fazla geliyor bence.

Ama seçkin almak mantıklı.

Düzenli bir şekilde oynamayacaksan almanı önermem çünkü değmez. 5 tur falan at bak bakalım sarıyor mu sarmıyor mu sarmazsa paran boşa gider yoksa.

Düzenli bir şekilde oynamayacaksan almanı önermem çünkü değmez. 5 tur falan at bak bakalım sarıyor mu sarmıyor mu sarmazsa paran boşa gider yoksa.
@MorgauS_0 PP az çok belli ediyor neden dislike attığınızı :)

Son düzenleme:

@MorgauS_0 pp az çok belli ediyor neden dislike attığınızı :)

Oyunu kötülüyorsun dislike atarım tabii ki. Valorant oyuncusu olduğun çok belli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı