oyunu severek oynuyorum. uzun vadede 15 doları toplar gibi aslında sen ne düşünüyorsun?CS2 de 6 tane kasa var genelde bunları düşürüyorsun. Bunların 1'i 1 dolar kalanları ise 0, 20-0, 60 arası değişiyor. Seçkinin 15 dolar olduğunu göz önünde bulundurursak, seçkin almak hem mantıklı hem mantıksız.
Mantıklı çünkü:
Karşına hile çıkmaz.
Kendi seviyendekilerle dövüşürsün.
Oyun zevkin artar.
Mantıksız çünkü:
Eğer sırf parası için oynuyorsan doğru düzgün para kazandırmıyor.
(Para kazanıyorsun fakat haftada 0,50 dolar alacağım diye eğlenmediğin oyunu oynamazsın bana göre)
Uzun vadede çıkartır mı sence? 15 doları.
bakalım bu gece almayı düşünüyorum ya rust alıcam ya da seçkini eğer seçkini alırsam ne kadar sürede profit ettiğimi yazarım ilerde.3-5 aya çıkartırsın parasını. Dediğim gibi kasalardan 1 tanesi 1 dolar ile 2 dolar arasında değişiyor. Kalan kasalar tırt, eğer o kasadan çıkartırsan işin çok rahatlar.
ilk kasa geldi3-5 aya çıkartırsın parasını. Dediğim gibi kasalardan 1 tanesi 1 dolar ile 2 dolar arasında değişiyor. Kalan kasalar tırt, eğer o kasadan çıkartırsan işin çok rahatlar.
İlk kasa geldi![]()
İlk kasa geldi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.