CS 2'nin ve Valorant'ın iyi yanları

Öncelikle bu konudaki fikirler tamamen bana göre arkadaşlar onu belirteyim.

Yakın zamanda CS 2 duyuruldu hepiniz biliyorsunuzdur CS eskiden çok severek oynadığım bir oyundu sonra Valorant çıktı ve CS'nin uzun süren tahtını saklamayı başaran yegane oyun oldu ben de bu dönemde vs de Valorant'a geçtim çünkü oyunun taktikselliği beni içine çekmişti şimdi CS 2 çıktı buna göre bir + - karşılaştırması yaptım umarım beğenirsiniz.

CS 2
  • Kesinlikle daha iyi grafikler (muhtemelen daha yüksek sistem gereksinimleri burası çok önemli çünkü CS ve Valorant gibi oyunları düşük sistemdeki en eğlenceli oyunlar olduğu için oynayan çok kişi var)
  • Daha iyi silah sesleri.
  • Ucuz kaplamalar (zamanında 30 kuruşa bile skin bulunabiliyordu şu an baktım eli yüzü düzgün skinler 5-10 lira olmuş)
  • Daha iyi bir kitle.
Valorant.
  • Daha taktiksel bir oynanış.
  • Çok çok daha iyi skinler her ne kadar pahalı olsa da Riot bu işi çok güzel yapıyor.
  • Daha düşük ping.
  • Eğer e-spor alanını düşünüyorsanız çok daha rahat bir şekilde yükselme fırsatı ( yakın zamanda bunun için bir oyun modu bile çıkacak)
  • Ve bence daha güncel eski CS'ye göre söylüyorum bu maddeyi umarım Valve bir saçmalık yapıp oyuna güncelleme getirip kenara atmaz.
İki oyunun da artıları bunlar givi duruyor şu an CS bana erişim hakkı vermediği için Valorant oyunuyleum çıkınca CS'ye geçmek gibi bir planım var ama bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'ye Türkiye sunucusu gelmezse oynamam ben. Olsa direk silicem şu mikrop Valorant'ı. GameSense işi adamı yoruyor.

Skin konusunda elimde bir silah tutmak isterim açıkçası. Elimde bir AK-47 varsa onu lanetli morumsu bir şeye ya da bir ejderhaya dönüştürmek değil.
Ayrıca şu subtick ve ses kasma olayının gelişmesi oyunu manyak bir şey yapmış.

Ayrıca Valorant CS’ye göre çok daha yavaş işliyor. El gireyim diyorum uykum geliyor resmen. CS’de ise hiperaktifliğim tutuyor haritayı turluyorum.

Ayrıca Valorant CS’ye göre çok daha yavaş işliyor. El gireyim diyorum uykum geliyor resmen. CS’de ise hiperaktifliğim tutuyor haritayı turluyorum.
Dimi dimi, elin başlaması 2 saat sürüyor, haritalar çok uzun seni haritayı turlattırıyor.

Bu arada Valorant daha taktiksel falan değil, yüksek eloda oynamamış arkadaşlar fikrime katılmayacak fakat Valorant'ın dengesiz oynayışındansa Smoke lineupları ve Flaş lineuplarıyla site ele geçirmeyi tercih ederim. Uça uça kafana roket yemek mi taktiksellik ? Tâbi siz Dust 2 dışında map girmediyseniz dediklerim size yabanci gelebilir. Valorant taktiksel fakat çok dengesiz.

Bana kalırsa CS vuruş hissiyatı daha kuvvetli, silah sesleri güzel ve daha gerçekçi. Ayrıca CS oynayışı bir tık daha zor, smoke vs. atmak hiç de kolay değil. Tamam Valorant'ta da line-up vs. söz konusu ama Omen ile smoke atmak zor mu? Valorant'ın ise bitiriş animasyonları çok hoş.

CS2'ye Türkiye sunucusu gelmezse oynamam ben. Olsa direk sileceğim şu mikrop Valorant'ı. Gamesense işi adamı yoruyor.

Olmasin hocam balorantta TR serveri varda ne oluyor 7-8 yasindaki çocuklarla oynuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…