CS envanter dizmeye başlamak

GamerZ754

Hectopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h
Yeni başladım sayılır şu an envanter böyle.

1687084646178.png

Yarın AK-47 anubis ve AWP atherisi envantere ekleyeceğim, ak için hayalet bozguncuda düşündümde anubis 100TL falan daha pahalıydı enderliği daha yüksek diye hayalet bozguncu almayacağım.

Keşke şu anda almasaydınız skinleri. Şu anda her şeyin fiyatı pahalı indirim geldiğinde çok fazla düşüş yaşanacak. Size tavsiyem diğer skinleri almadan indirimin gelmesini beklemek.

Eki Görüntüle 1825849

Yarın AK-47 anubis ve AWP atherisi envantere ekleyeceğim, ak için hayalet bozguncuda düşündümde anubis 100TL falan daha pahalıydı enderliği daha yüksek diye hayalet bozguncu almayacağım.
AK-47 için Ice Coaled düşünün bence.

Eki Görüntüle 1825849

Ak Ice Coaled veya Frontside Misty alın ama misty şu an pahalanmış ben görevde kullanılmışını 2 hafta önce 370'den almıştım 450 olmuş.

Ak Ice Coaled veya Frontside Misty alın ama misty şu an pahalanmış ben görevde kullanılmışını 2 hafta önce 370'den almıştım 450 olmuş.

AK-47 için Ice Coaled düşünün bence.

Niye anubis istemiyorsunuz ki? Ben kullanıyorum ve çok memunum. 280 liraya aldım 280 lira için çok güzel ve ender bir skin şahsen şu an 300 bandında geziyor PC başında nöbet tutan olursa 280-285 alır.

Paris major öğelerine 1-2 hafta içerisinde indirim geleceği tahmin ediliyor, indirim sırasında insanlar Paris öğelerini almak için skinleri ellerinden çıkartıyorlar ve genel olarak pazarda bir düşüş oluyor. Skinleri o esnada almanı tavsiye ederim.

Paris major öğelerine 1-2 hafta içerisinde indirim geleceği tahmin ediliyor, indirim sırasında insanlar Paris öğelerini almak için skinleri ellerinden çıkartıyorlar ve genel olarak pazarda bir düşüş oluyor. Skinleri o esnada almanı tavsiye ederim.

Gelmeyeceği yönünde de tahminler var o süre içerisinde daha da yükselebilir bekleyerek biri tam uçuza koyduğunda çekmek en iyisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı