CS float güvenilir mi?

Soday

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, CS2 itemlerini satmak için arkadaşımın önerisi üzerine bu siteyi kullanmaya başladım. İtemleri satmak için 2 adet eklenti indirmemizi istemesi dikkatimi çekti. Bu eklentiler scam veya hesabın çalınması gibi büyük sorunlara yol açabilir mi ve site ne kadar güvenilir? Güncel olarak kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CS2 itemlerini satmak için arkadaşımın önerisi üzerine bu siteyi kullanmaya başladım. İtemleri satmak için 2 adet eklenti indirmemizi istemesi dikkatimi çekti. Bu eklentiler scam veya hesabın çalınması gibi büyük sorunlara yol açabilir mi ve site ne kadar güvenilir? Güncel olarak kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Değil kumar sitelerinin hiçbirine güvenilmez

Evet güvenilir. Alışveriş yapacağın en güvenilir sitelerden birisidir. Şimdiye kadar 26 satışım oldu ve alışveriş yaptığım bir site.

Peki siz trade işlemlerinden sonra kısa süreli ban yediğiniz vs oldu mu hocam çünkü itemleri biz gönderiyoruz karşılığında bir şey almıyoruz yani herhangi bir takas sitesi botu gibi davranıyoruz bu durum sorun yaratır mı?

Peki siz trade işlemlerinden sonra kısa süreli ban yediğiniz vs oldu mu hocam çünkü itemleri biz gönderiyoruz karşılığında bir şey almıyoruz yani herhangi bir takas sitesi botu gibi davranıyoruz bu durum sorun yaratır mı?

Hayır ban yemedim. Sorun yaratmaz. Aynı gün içinde 10'dan fazla item satışım oldu. Takas banı falan yemeden devam ettim.

Selam bu siteye para yükledim ürün almak istedim ama ürün şu an mevcut değil hatası aldım. Profilimde trade linkim aktif başka bir şey yapmam gerekli mi? API key filan eklemek zorunlu mu? Alışverişi nasıl yapacağım bilgisi olan var mi?
@Garibo

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı