CS:GO 1.6 Donma Sorunu

Çözüm
Lütfen sisteminizi de belirtiniz.

Arkadaşın başka bir konusunda belirttiği üzere sistemi bu şekilde. Ben bu işlerden pek anlamıyorum ancak sistemini gördüğünüze göre ona siz belki yardımcı olabilirsiniz.
  • INTEL_D945GLF_
  • Intel(R) Atom(TM)
  • CPU 230
  • 1.60GHz
  • 0.99 GB RAM
Sistemini belirttiği konu ise burada.

Windows XP Oyun Tavsiyeleri - Technopat Sosyal

CS:GO 1.6 mı? Öyle bir şey icat edildi mi?

CS:GO için öyle bir oyun modu var ancak arkadaşın diğer konudan belirttiği gibi sistemi pek yerinde değil. CS 1.6 derken şaşırıp GO demiş olabilir. Maalesef CS:GO oyunu popüler olduğundan beri bu hataya ben de sık sık düşüyorum.
Lütfen sisteminizi de belirtiniz.

Arkadaşın başka bir konusunda belirttiği üzere sistemi bu şekilde. Ben bu işlerden pek anlamıyorum ancak sistemini gördüğünüze göre ona siz belki yardımcı olabilirsiniz.
  • INTEL_D945GLF_
  • Intel(R) Atom(TM)
  • CPU 230
  • 1.60GHz
  • 0.99 GB RAM
Sistemini belirttiği konu ise burada.

Windows XP Oyun Tavsiyeleri - Technopat Sosyal

CS:GO 1.6 mı? Öyle bir şey icat edildi mi?

CS:GO için öyle bir oyun modu var ancak arkadaşın diğer konudan belirttiği gibi sistemi pek yerinde değil. CS 1.6 derken şaşırıp GO demiş olabilir. Maalesef CS:GO oyunu popüler olduğundan beri bu hataya ben de sık sık düşüyorum.

Çözüm
Sistem özelliklerinizi diğer konuda da yarım yamalak belirtmişsiniz.
Lütfen yukarıdaki yazılım ile rapor oluşturun. Raporu mediafire sitesine yükleyip bağlantısını paylaşın.

Counter strike oyununda ''é'' tuşu ile konsolu açın.
Şu komutları tek tek yazın.
Kod:
cl_shadows 0
cl_weather 0
gl_fog 0
gl_ansio 0
Büyük ihtimalle korsan oynuyorsunuz. Tavsiyem orijinal olarak oyunu satın alın. Orijinal oyun en günceli olduğundan performans için bazı iyileştirmeler sunuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı