Windows XP CS:GO Oynatır mı?

Boşuna gereksiz yatırım yapmayın. Yeni bir sistem almanızın zamanı gelmiş.
Kardeşim babam ms hastası çalışamıyor ondan buna kaldım. Basta olmasa çalışsa ben buna kalmam. Ne yapalim mecburuz
Aynen haklısın.
Ne yapalım babam hasta olunca olmuyor. Hasta olmasa çalışsa ben neler alırım.
Kardeş CS:GO bir Directx 9.0 oyunu olduğundan açılır ve 1050 Ti'da bile oynayan var XP'de. Ancak bilgisayarın dönemimize göre hiçbir oyun oynanmaz. Sıfırdan sistem toplamanızı tavsiye ederim. Bu arada Aleykümselam ve anakart eniştemin bilgisayarındaki anakart. Birde bu anakartın BIOS güncellemesi var. ASUS'un sitesinden indirip USB ya da ASUS'un programı ile kurabilirsiniz.
Ben bios güncellemesi yapmayı bilmiyom.

Kardeşim babam ms hastası çalışamıyor ondan buna kaldım. Basta olmasa çalışsa ben buna kalmam. Ne yapalim mecburuz

Ne yapalım babam hasta olunca olmuyor. Hasta olmasa çalışsa ben neler alırım.
Allah şifa versin. Bunu belirtseydin bunları yazmaya gerek kalmazdı. MS hastası derken? Hayatımda ilk kez duydum da.

Allah şifa versin. Bunu belirtseydin bunları yazmaya gerek kalmazdı. MS hastası derken? Hayatımda ilk kez duydum da.
O hastalık sinirlerle alakalı. Yani harekette zorluk çekiyor ve çabuk yoruluyor. Hatta hastalık ilerlemesin diye iğne verdiler onu kullanıyor. İnternet üzerinden daha detaylı araştırma yapabilrsin. Bu arda pcm youtubede video izlerken bole donuhor. Hahahahaha

O hastalık sinirlerle alakalı. Yani harekette zorluk çekiyor ve çabuk yoruluyor. Hatta hastalık ilerlemesin diye iğne verdiler onu kullanıyor. İnternet üzerinden daha detaylı araştırma yapabilrsin. Bu arda pcm youtubede video izlerken bole donuhor. Hahahahaha
Bence Türkçe kurallarını katletme. Technopat Sosyal kurallarında yazım kurallarına uymayanlara 3 gün vb. konu açamama cezası veriyorlar. Ben ilk üye olduğumda ceza almıştım.

Allah şifa versin. İnsanların bütçem yok demesine rağmen at gözlüğünü takıp *bu sistemin değişme vakti gelmiş* diyerek boş konuşan insanlar gerçekten gereksizsiniz.

Allah şifa versin. İnsanların bütçem yok demesine rağmen at gözlüğünü takıp *bu sistemin değişme vakti gelmiş* diyerek boş konuşan insanlar gerçekten gereksizsiniz.
Kardeşim biriktirdiğim parayla alacağım ondan dolayı buraya yazdım yani şu anada biriktirdiğim .120 tl var
Bence Türkçe kurallarını katletme. Technopat Sosyal kurallarında yazım kurallarına uymayanlara 3 gün vb. konu açamama cezası veriyorlar. Ben ilk üye olduğumda ceza almıştım.
Telefon ile yazıyorum el büyük telefon küçük olunca böyle oluyor. Daha dikkatli olurum.

Bence düşünmeden Xeon e5430 al 40 tl fiyatı var. Ekran kartınıda GTX 750 1gb modelini alırsın ondan sonrada raminizi yükseltip krallar gibi oynarsınız.
@26318 Tekrar bakmanızı tavsiye ederim

Bence düşünmeden Xeon e5430 al 40 tl fiyatı var. Ekran kartınıda GTX 750 1gb modelini alırsın ondan sonrada raminizi yükseltip krallar gibi oynarsınız.
@26318 Tekrar bakmanızı tavsiye ederim
Nereden bulabilirim peki? Mesela aliexpresste modlanmış bir halde 100 tlye yakın bit fiyata satılıyor. Sizin önereceğiniz yerde kodlanmış halde mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı