CS:GO 1 iyi bıçak mı 2 kötü bıçak mı?

Makaleler
4
ByNoGame'den 1.000 TL'lik bir bıçak almak mı?
ByNoGame'den 2 tane 500 TL'lik bıçak almak mı?
ByNoGame'den 500 TL'lik bıçak + 500 TL'lik eldiven almak mı?
Ayrıca beğendiğiniz bıçakların linkini atarsanız sevinirim. Lütfen oyun al PC al gibi söylemlerde bulunmayın. 2 gün sonra 12.000TL PC toplayacagim Steam hesabımda 500 oyun var.

ByNoGame'den 1.000 TL'lik bir bıçak almak mı?
ByNoGame'den 2 tane 500 TL'lik bıçak almak mı?
ByNoGame'den 500 TL'lik bıçak + 500 TL'lik eldiven almak mı?
Ayrıca beğendiğiniz bıçakların linkini atarsanız sevinirim. Lütfen oyun al PC al gibi söylemlerde bulunmayın. 2 gün sonra 12.000TL PC toplayacagim Steam hesabımda 500 oyun var.
Bence altına veya dövize yatır daha iyi.
1000 TL bıçak veya eldiven bana saçma geliyor. Bence bir maddiyat olmayan kişinin ihtiyaçlarını giderin. Hem sevap hem de insan sevindirmek kadar güzel duygu yok.

Eldiven ve bıçak almak mantıklı çok pahalı bıçak almanın artısı yok zaten bir de eldivenlerin değerlenme ihtimali yüksek bilerek düşük fiyat verıyorlar sanırsam normalde 800 aşası eldiven gözükmez.

Bence altına veya dövize yatır daha iyi.
1000 TL bıçak veya eldiven bana saçma geliyor. Bence bir maddiyat olmayan kişinin ihtiyaçlarını giderin. Hem sevap hem de insan sevindirmek kadar güzel duygu yok.

Adam istediğini yapar para varsa o skinleri ileride değerlendirip gerçek paraya çevirebilir sonra dediğini yapar bunu bilemezsin. Benim 24 liraya aldığım bir skin şu an 101 lira mesela.
Henüz kararlaştırmadım fakat 12.000-15.000 TL arası 2070 Super veya 2080'li sistem toplayacağım.

Bu forumdaki arkadaşlar iyi topluyor buradan yardım alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı