CS:GO 10.000 TL'lik envanter önerisi

Twinz

Kilopat
Merhaba,

Yaklaşık 10.000 TL'ye bir envanter dizmeyi düşünüyorum. Bıçak ve eldiven olarak ne önerirsiniz_ Fiyat konusunda makul ve alışverişte herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak site tavsiyelerinizi de bekliyorum. CS 2 çıkmadan önce envanteri dizmeli miyim? Ya da CS2 çıktığında fiyatlar daha mı düşük olur? Aslında şu an zaten pazar banım var, Steam Guard'ı silip tekrar aktifleştirdiğim için. En erken 30 Mayıs'ta pazarı kullanabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
10.000 TL gibi toplu bir miktarda alışveriş yapacaksan Major'ın bitmesini beklemeni tavsiye ederim. Kapsüllerde %75 indirim olacağı için insanlar yatırım yapmak istediğinden eşyalarını satacaktır ve fiyatlar biraz daha düşecektir.

Merhaba,

Yaklaşık 10.000 TL'ye bir envanter dizmeyi düşünüyorum. Bıçak ve eldiven olarak ne önerirsiniz_ Fiyat konusunda makul ve alışverişte herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak site tavsiyelerinizi de bekliyorum. CS 2 çıkmadan önce envanteri dizmeli miyim? Ya da CS2 çıktığında fiyatlar daha mı düşük olur? Aslında şu an zaten pazar banım var, Steam Guard'ı silip tekrar aktifleştirdiğim için. En erken 30 Mayıs'ta pazarı kullanabiliyorum.
Bıçak olarak Hayatta Kalma Bıçağı ve Pala önerebilirim. Animasyonları güzel bıçaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı