CS:GO 10-15 FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Arda DİKORMAN

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba bugün CS:GO indirdim. Oyun en başta 30-45 FPS civarı seyrederken bir anda 10-15'e düştü, şu an oyuna girmemle kasmadan dolayı atılmam bir oluyor ne yapmam lazım?

Sistem özellikleri:
Intel i3 540
4 GB RAM.
240 GB SSD.
128MB onboard ekran kartı.
450W PSU.

Şu an bütçem olmadığı için yükseltme önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba bugün CS:GO indirdim. Oyun en başta 30-45 FPS civarı seyrederken bir anda 10-15'e düştü, şu an oyuna girmemle kasmadan dolayı atılmam bir oluyor ne yapmam lazım?

Sistem özellikleri:
Intel i3 540
4 GB RAM.
240 GB SSD.
450W PSU.

Muhtemelen son güncelleme sonucu çoğu kişide fps düşüşü olmuş.

Sistem özellikleri:
Intel i3 540.
4 GB RAM.
240 GB SSD.
450W PSU.

Sisteminiz oyun için düşük kalıyor ani FPS düşüşü sıcaklıktan veya işlemci frekansı düşmesinden kaynaklanıyor olabilir güç seçeneklerinden yüksek performans da kullanın.

@beratkhu 'nun dediği gibi son güncellemelerde bende de fps düşüşü oldu. Ayrıca 128mb onboard ekran kartı o oyun için şuan çok düşük kalıyor belki sene 2016 olsa olabilirdi.

Son güncellemer ben de etki yaptı. Sistemim iyi çok şükür ama 100fps fark oldu droplar olmaya başladı.
Unlost isimli yayıncıyı bilirsiniz büyük ihtimal kendisini takip etmem ama yaptığı bilgisayar hızlandırma videosu yapmış. Bir kişiye denettim fps cidden artmış denerseniz 35- 40 fps görme şansınız bir nebze var.
Bu arada 128mb e.k. düşük ondan da çok fps beklemeyin

Son güncellemer ben de etki yaptı. Sistemim iyi çok şükür ama 100fps fark oldu droplar olmaya başladı.
Unlost isimli yayıncıyı bilirsiniz büyük ihtimal kendisini takip etmem ama yaptığı bilgisayar hızlandırma videosu yapmış. Bir kişiye denettim fps cidden artmış denerseniz 35- 40 fps görme şansınız bir nebze var.
Bu arada 128mb e.k. düşük ondan da çok fps beklemeyin
RX 570 kullanıyorum 250 300 alırken güncellemeler sonrası 110'a kadar düştü.

Sisteminiz oyun için düşük kalıyor ani FPS düşüşü sıcaklıktan veya işlemci frekansı düşmesinden kaynaklanıyor olabilir güç seçeneklerinden yüksek performans da kullanın.

SSD'ye geçmeden(yaklaşık 2 ay ) önce bu sorun yoktu.
İşlemci stabil olarak 3GHz'de çalışıyor MSI Afterburner'den takip ettim.
Sömestır tatilinde hard diskim bozulmadan önce ben bilgisayarımda özel regeditler kullanıyordum. Hard disk bozulunca elimde yedek olmadığından regeditleri kaybettim ondan kaynaklı olabilir mi?

SSD'ye geçmeden(yaklaşık 2 ay ) önce bu sorun yoktu.
İşlemci stabil olarak 3GHz'de çalışıyor MSI Afterburner'den takip ettim.
@teknomi4 adlı arkadaşın dediği gibi unlost yakın zaman önce video yayınlamıştı videodaki'leri uygulayın illaki fps farkı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı