Sistem özellikleriniz nedir?Sistemim iyi olmasına rağmen CS:GO'da 10 FPS alıyorum. Neden olabilir?
Ayarlarınız nedir?
Ayarlarınız nedir?
Sistem özellikleriniz nedir?
V-SYNC açık mı? Eğer açıksa otomatik olarak 60 fpse sabitlemeye çalışır. Açıksa kapatınHerşey En düşükte yani Lowda
Herşey En düşükte yani Lowda
Sistemini söylermisin. Isınma sorunu olabilir. consola fps_max 0 yazın. Darboğaz olabilir.Herşey En düşükte yani Lowda
Sistemini söylermisin. Isınma sorunu olabilir. consola fps_max 0 yazın. Darboğaz olabilir.
V-SYNC açık mı? Eğer açıksa otomatik olarak 60 fpse sabitlemeye çalışır. Açıksa kapatın
Consola fps_max 0 komutunu girer misin?ısınma yok fakat bu bilgisayardan daha eskisinde 30 fps alıyorken bu 10 fps alıyor çözemedim
herşey kapalı.
Consola fps_max 0 komutunu girer misin?
Sistem bu şekilde belirtilmez. Bütün parçaların tam modelini belirtmeniz lazım. İmzamda oldugu gibi.Herşey En düşükte yani Lowda
4 çekirdekli işlemci 4 ram 512 mb ekran kartım var bundan daha kötü bilgisayarda 30 fps alıyordum bu alamıyor neden acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.