CS:GO 10 Win

aaa31

Centipat
Daha fazla  
Bir süredir CS:GO oynamıyordum ya da nonprime hesaplarda topluluk sunucuları giriyordum. Prime satın alıp mm girmeye başladım.
Aldığım hesabın 0 Win'i vardı. 10Win aldığım da 1 tane takım yüzünden lose vardı ve beni nova 4 attı neden bilmiyorum.
Sanırım 2019 da yine 0 Win'den kasmıştım le veya lem attığını hatırlıyorum şu an da bu kadar düşük rank atmasının sebebi nedir?
Ha bir de edo yüzünden olduğunu düşünmüyorum her maç en az 3 - 4 edo alıyordum.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir CS:GO oynamıyordum ya da nonprime hesaplarda topluluk sunucuları giriyordum. Prime satın alıp mm girmeye başladım.
Aldığım hesabın 0 Win'i vardı. 10Win aldığım da 1 tane takım yüzünden lose vardı ve beni nova 4 attı neden bilmiyorum.
Sanırım 2019 da yine 0 Win'den kasmıştım le veya lem attığını hatırlıyorum şu an da bu kadar düşük rank atmasının sebebi nedir?

Eki Görüntüle 1103445
Rank sistemi karmakarışık kimse sana kesin bir cevap veremez bu konuda. Benim şahsi fikrim kaybettiğin maç eğer yüksek rankların olduğu bir maç ise sistem seni daha düşük ranklı oyuncularla eşleştirip senin rankının nova olmasına karar vermiş. Ayrıca vuruyorsunuz maşallah, çıkarsınız 1 haftaya kartala. 🙃

Scream'in bir yoldaş videosu vardı. Rankını ilk defa alıyordu. Bir maç kaybettiği için Usta Muhafız II vermişti oyun. Tabii yoldaş modunun rank rezaleti var, oraya girmiyorum. Bunun yanı sıra aldığınız leş, ölümünüz, EDO'nuz, 10/10 yapmanız gibi kriterler de oldukça önemli.

Öldürme/ölüm oranı ve aldığınız EDO'lar sizin puanınızı yükseltecektir. Ayrıca takım arkadaşına zarar vermemek gibi etkenler de olabilir. Fakat rank sistemi bunlardan bağımsız işleyebiliyor bazı durumlarda. 2 yıl yoldaş girmedim mesela. En son girdiğimde yoldaş rankım DMG idim. Geçenlerde girdiğimde MGE olmuştum. 1 maç daha kazandım gene DMG oldum. Ama 1 yıl girmemiş bir arkadaşımı Silver 2'ye attı.

Eki Görüntüle 1103445
Aynı olay benim başıma da geldi. Supreme olarak oyunu bıraktım. Uzun bir süre sonra arkadaşlarla tekrardan başladık. Nova 4 veya MG1 başlatmıştı tam hatırlamıyorum fakat ben öncekine göre daha hızlı rank atladım. 15-20 oyunda le oldum.

Maç sonunda rakiplerinizin ranklarını görmüşsünüzdür. Yendiğiniz rakibe göre rankınız belirlenir sonra da yine bu mantıkla rank atlarsınız. Nova rakibi yenip DMG ve üstü başlayamazsınız. Eşleştiğiniz rakipler şansınıza düşük rank gelmiş olabilir ona yapacak bir şey yok. Yenildiğiniz maçta rakibin rank ortalaması da belirleyici.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı