Arkadaşlar CS:GO 10 yıllık tecrübe rozeti bugün gelmesi gerekiyor bana 26 Ağustos 2012 yılında Counter-Strike 1.6 aldım. Oyuna girmem gerekiyor mu CS:GO'ya yani?
Jeton almaya hak kazanabilmek için oyuncunun Counter-Strike serisinden bir oyuna sahip olması gerekir. Oyuncunun on yıl boyunca oyuna sahip olması, oyunu en az bir kez oynaması ve hesabın iyi durumda olması (yasaklanma olmaması) gerekir.
Dikkatli okuduğumu düşünüyorum aslında, jetonun oyuna girince geleceğini belirten bir yazı göremedim. ''oyunu en az bir kez oynaması''nı o şekilde almış olabilirsiniz ama bu da onu belirtmiyor, sadece jetonu elde edebilmek için şartlardan biri değil mi?
Oyunu daha önce bir kere oynamis olsa bile 10 sene süre dolduktan sonra otomatik olarak envantere gelmiyor mu? Yoksa 10 yil olduktan sonra mi girmesi gerekiyor? Bunca zamandir bir kere bile girmediyse orasini bilemem tabii.
Okudugum kadariyla genelde oyunu en az bir kere oynamis olmaniz gerek diyor. Rozeti almak icin oyuna girmelisiniz dememisler. O yüzden soruyorum.
Oyunu daha önce bir kere oynamis olsa bile 10 sene süre dolduktan sonra otomatik olarak envantere gelmiyor mu? Yoksa 10 yil olduktan sonra mi girmesi gerekiyor? Bunca zamandir bir kere bile girmediyse orasini bilemem tabii.
Oyunu daha önce bir kere oynamis olsa bile 10 sene süre dolduktan sonra otomatik olarak envantere gelmiyor mu? Yoksa 10 yil olduktan sonra mi girmesi gerekiyor?
"The player must have owned the game for ten years and played the game at least once. The coin will be awarded next time Counter-Strike: Global Offensive is launched."
Jetonu oyunu baslatinca veriyormus. Otomatik olarak eklenmiyormus.