Çözüldü CS:GO 10 yıllık tecrübe rozeti nasıl geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorulan soru ile verilen cevapların ilgisi yok. Konu sahibi zaten 10 yıl önce Counter-Strike serisinden bir oyun aldığını belirtmiş.

Evet, jetonu almanız için oyuna girmeniz gerekiyor. Otomatik olarak gelecektir.
Arkadaşlar oyunu 10 sene 20 sene 5 sene önce almanıza gerek yok. Oyunun 10. yıl dönümü için random paylaşılan bir CS:GO rozeti :) Bu rozete sahip olmak için oyunu oynayarak XP kazanıyorsunuz ve rozet size Valve tarafından geliyor. Ama zamanı bitti mi bilmiyorum.

"To be eligible to receive the coin the player must have a game from the Counter-Strike series. The player must have owned the game for ten years, played the game at least once, and the account must be in a good standing (no ban/s)."

Türkce meali;

Jeton almaya hak kazanabilmek için oyuncunun Counter-Strike serisinden bir oyuna sahip olması gerekir. Oyuncunun on yıl boyunca oyuna sahip olması, oyunu en az bir kez oynaması ve hesabın iyi durumda olması (yasaklanma olmaması) gerekir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar oyunu 10 sene 20 sene 5 sene önce almanıza gerek yok. Oyunun 10. yıl dönümü için random paylaşılan bir CS:GO rozeti :) bu rozete sahip olmak için oyunu oynayarak XP kazanıyorsunuz ve rozet size Valve tarafından geliyor. Ama zamanı bitti mi bilmiyorum.

10 yıldır Steam kullanıyorum bu dediğini ilk defa duydum.
Şu an 5 yıl rozetine sahibim 2024 de 10 yıl rozetini alacağım.

"To be eligible to receive the coin the Player must have a Game from the Counter-Strike series. The Player must have owned the Game forten years, played the Game at least once, and the account must be in a good standing (no ban/s)."

Türkçe meali;

Jeton almaya hak kazanabilmek için oyuncunun Counter-Strike serisinden bir oyuna sahip olması gerekir. Oyuncunun on yıl boyunca oyuna sahip olması, oyunu en az bir kez oynaması ve hesabın iyi durumda olması (yasak olmaması) gerekir.

En net ve kesin cevap.
Kaynak ile bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• capture_20220826015433801.jpg
    capture_20220826015433801.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 310
Sorulan soru ile verilen cevapların ilgisi yok. Konu sahibi zaten 10 yıl önce Counter-Strike serisinden bir oyun aldığını belirtmiş.

Çözüm

Yani burada soracağına önce bir deneyip, başarısız olursa sonra konu açsaymış.
Boşuna konu açmış olmadı mı şimdi?
Çünkü denemek konu açmaktan daha kolay...

Yani burada soracağına önce bir deneyip, başarısız olursa sonra konu açsaymış.
Boşuna konu açmış olmadı mı şimdi?
Çünkü denemek konu açmaktan daha kolay...

Bilgisayarın kötü girip oyunda hayatımı bitirmek istemiyorum 10 FPS CS:GO oynanmaz değil mi?

Herhangi bir rekabetci ölüm maçına mı yoksa direkt oyuna mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı