Yatırım için düşünüyorsan kapsülleri beklemeni öneririm. Yine yatırım düşünüyorsan ve şimdi alacaksan bence kasa daha mantıklı. Spektrum 2 ve Parçalanmış aldım ben.
Ben de cahiliydim birkaç güne kadar.Hocam CS'de kapsül vs. tam olarak bilmiyorum CS'nin cahiliyim arada 2-3 maç atıp çıkıyorum hedefim yatırım çünkü CS2'de çıkacak fiyatların artacağını söylüyor çoğu kişi.
Kapsüller genelde turnuva bileti oyuna geldiği zaman oyuna geliyor. Turnuvanın sonuna kadar genelde normal fiyattan satılıyor ve turnuva bittikten sonra %75 civarı indirime giriyor. Bu sene ortalama 5 TL olacak diye düşünüyorum. Kapsül kısa sürede biraz oynak dursa da genelde 1 yıl ve sonrasında güzel kâr ettirmeye başlıyor. Kapsül kadar yavaş ilerlemesin istiyorsanız kapsül indirimi geldiği zaman takımların holo çıkartmasını alabilirsiniz. Turnuva harici şu anda alacağınız 100 TL'lik kasa size bir şey kazandırmaz.
3 Mayıs civarı.Turnuva bileti ne zaman gelir peki?
3 Mayıs civarı.
Net bir şey söylenemez; ne alacağına, ne kadar bütçeyle alacağına, elinde ne kadar tutacağına bağlı.Çok az kalmış beklerim o zaman. Peki ortalama kaç TL kar oluyor?
Net bir şey söylenemez; ne alacağına, ne kadar bütçeyle alacağına, elinde ne kadar tutacağına bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.